Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

EMANET OY’ LAR

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

EMANET OY’ LAR

 

Aynı yolun yolcusu olan CHP ve HDP artık en açık görüntüyü verdi. 

iktidara muhalif gazeteler çeşitli tertipler yaparak AKP yi bu konuya yakıştırmaya çalışsalar da, CHP yetkililerinin AÇIK ifade ve beyanları ile, CHP nin, HDP nin barajı aşma konusunda gereken yardımda bulunduğunu göstermektedir.

 

 

Demir taş’ın açık ifadesi ile, kendilerine verilen EMANET oyların farkında olduklarını açıklamaları, bu konuda CHP ile yaptıkları görüşmeleri yansıtırken, aynı zihniyete sahip ayrı partilerin bu günkü hali ile AYNI davaya hizmet ettikleri gerçeğini, bu seçim İle ortaya koymuşlardır.

CHP nin geçmişindeki şekli ile, bu günkü, Genel merkez yapılanmasında ve Genel Başkan ın şahsında şekillenen görüntüsü ile, CHP ve HDP nin AMAÇ yönünden birbirlerinden farklı olmadığı gerçeğidir. 

 

“Seçimde CHP nin reylerini artıramadınız İSTİFA EDECEKMİSİNİZ sorusuna –İSTİFAYI GEREKTİRECEK BİR DURUM YOK” deme pişkinliğini gösteren, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP yi Meclise sokma işindeki ince hesabı tutturduğundan memnun dur.

 

Türk ulusunu 40 yılı aşkın bir zamandır. her türlü İHANET ve HAİNLİKLE meşgul eden, Dost görülüp, düşmanlık eden Devletlerin maşası olarak görülen, PKK dağ teröristleri ile, Siyaset sahnesindeki AKTÖRLERİNİN,  CHP desteğindeki ulaştıkları siyasal rakamın, kendi deyimleri ile “EMANET OYLAR “ile yapılan bir operasyon olduğudur.

 

Şehrimiz adına HİCAP duyduğumuz HALUK KOÇ’ un bu işlerdeki SÖZCÜLÜĞÜ yüzümüzü kızartırken, Atatürk Milliyetçiliğini savunan CHP taraftarlarının bu konuda, ne diyebilecekleri sualidir. Ak Partiyi Barış Sureci konusunda değişik tevillerle eleştiriye tabi tutanların, HDP yi Meclise sokma işindeki CHP nin eylemlerinin izahının olamayacağıdır.

BOŞ VAATLER-KARLI DAĞLARDAN KAR BAĞIŞLAMALARIN neticesi gösterilen oluşumun, Ülkeyi KAOSA sokma planlarının neticesidir. Meclis aritmetiğinde. AKP ve MHP ittifaklı bir hükümetin kurulması şart ve kaçınılmazdır. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR