DOĞRULARI KONUŞANLARI DİNLEMEK..

 DOĞRULARI  KONUŞANLARI  DİNLEMEK  NE KADAR  ZORMUŞ MEĞER

Dünyanın en basit ama en ağır bedeli olan şey doğruları konuşmaktır, hani doğru konuşanı dokuz köyden kovarlar diyorlar ya… Ben bu sayıyı 99 köye çıkarmak istiyorum. İnsanların canlarının istediğini söylediğinizde sizden iyisi yok ama doğruları söylediğinizde sizden kötüsü yoktur. Bu  durum  Dünya kurulduğu günden itibaren böyledir, sadece günümüze mahsus bir konu değildir. Adem aleyhissalamın çocukları Habil ile Kabilden başlayan kan davasının arkasında da bu durum vardır.

                Gazeteyi  kurduktan kısa bir müddet sonra  görsel anlamda bir TV'ye ihtiyaç olduğunu, belirli zaman aralıklarında programlar yapıp kamuoyunu bilgilendirme  gereğine  düşündüğümden; önce bir kanalda  haftada bir gün canlı yayınlanan DOBRA DOBRA  programı yaptık, programa başladığımızda uzun sürmeyeceğini bilmeme rağmen  başlangıç olması bakımından  devam ettim, ama nihayetinde konuştuklarım bazılarını sıkıntıya soktuğundan program devam edemedi, ardından başka bir kanalda  EĞRİSİ  DOĞRUSU  programını yapmaya başladık, hatta o kanalın sahibi ile ortak yayın yapma kararı aldık, ardından ise yazılarımızdan rahatsız olanlar bizi öldürmek üzere bize saldırınca, bizde gereğini yaptık ve Medresei Yusufiyyeye gittik.

                Medresei  Yusufiyyede  bir hafta kaldıktan sonra birde ne göreyim bizim yayına çıktığımız TV kanalı  başkaları ile anlaşıp ortak yayın yapma kararı almışlar,saygıyla karşıladık ama altı ay süre verdik, sanırım o civarda bir birliktelikleri oldu.Bu şehirde bazı şeyler o kadar çabuk oluveriyor ki anlatamam, Adnan  Bahadır'ın karşısında icraat yapmak isteyin anında yanınızda  bir sürü adam bulursunuz, ama doğruların yanında olmak adına veya Hak mücadelesi yapmak adına bir icraat yapmaya kalkarsanız yanınızda Allah kulu bulamazsınız.

                Biz Medresei Yusufiyyeye girince şehirdeki şer güçler adeta bayram yaptı, bizim oradan hiç çıkamayacağımızı zannettiler ancak unuttukları nedir biliyor musunuz ? geride bir eşim üç çocuğum benim bıraktığım Bayrak'ı benden daha kuvvetli, daha sağlam, daha azimli taşıyacakları idi. Ben bir işi yapar iken her şeyin hesabını yaparım. Yani a,b,c,d,e planlarım vardır. Hapse girersem ne olur, benden sonra falanca hapse girerse ne olur, ekonomik sıkıntı çeker miyim, çekmez miyim, çekersem hangi planı uygulamam gerekir, bunların tamamının hesabını yapmadan yola çıkmam. Bu hesapları yaptığım  için bunca darbeye rağmen beni yıkamadılar. Ancak bunların tamamı bir yana tek umudum ve yardımcım olan Yüce Rabbim olmasa idi bu sıkıntıların altından kalkmam sureti katiyetle mümkün değildi.

                TV programına çıktığım en son program  bundan tam üç buçuk yıl önce idi, o programda tüm konuştuklarımı hatırlıyorum  ve dediklerimin  tamamı çıkmış durumda. Aradan geçen üç küsür yıllık süreçten sonra yeniden siz değerli  okurların karşısına canlı olarak çıkmak istedik ve samsunweb.tv yi  kurduk, kimseden tek kuruş almaksızın, sadece kendi emeklerimizle ve imkanlarımızla bunu gerçekleştirdik. Tamı tamına beş ay bu işle uğraştık ve ortaya çok kaliteli bir yayın organı çıktı. Önceki akşam  canlı yayına çıkmak üzere hazırlandığımızda  saat 20.00  canlı yayınımız kesildi. Önce teknik bir arıza olduğunu düşündük , teknik personel çağırdık baktık ki olay farklı bir olay. Hollanda'dan buraya yayın akışını taşıyan Telekom'dan kiraladığımız hız sabitleyici internet hattımız kesilmiş, nasıl kesilmiş, sıkıntı nerde bulana kadar aradan nerede ise bir gün geçti.

                Peki neymiş arıza derseniz ; hatlarda arıza meydana gelmiş!..... nasıl ama  siz  saat 20.30 da canlı yayın yapacaksınız  saat 20.00 de hattınızda arıza meydana geliyor, bana bir çok arkadaşım bu  yönde uyarılar yapmıştı ancak yüksek ücret ödeyerek kiraladığımız hız sabitleme hattında arıza olacağı aklımın ucundan geçmezdi. Bu şehirde Adnan  Bahadır'ın konuşmalarından rahatsız olan o kadar çok insan var ki sormayın gitsin, peki Adnan Bahadır  insanlara iftira mı atıyor hayır, özeline mi giriyor hayır ya ne yapıyor da birileri bu kadar rahatsız derseniz  birilerinin malı götürmesine, tüyü bitmemiş yetimin malını yemesine izin vermiyor da ondan bazıları çok aşırı derecede rahatsız. Ancak kimse ötesini berisini yırtmasın bedeli neye  mal olursa olsun doğrular ortaya çıkacak ve yanlış yapanlar bedelini ödeyecekler. Adnan Bahadır'ın canlı yayınını engelleyebilirler ama  bunu kaç kez yapabilecekler veya  toplum bizi bant yayınından da izleyeceğini unutmamalılar. Bu duygu ve düşüncelerle kalın sağlıcakla  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR