Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

DİKKAT LİG BAŞLIYOR!!!

Öncelikle herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyor tüm İslam alemi başta olmak üzere büyük Samsunspor taraftarlarımızın da geçmiş Ramazan Bayram'ını kutluyorum.

Evet dün akşam sezonun başlamasına bir hafta kala kendi saha ve seyircimiz önünde az da olsa hem Samsun'daki hem de gurbetten gelen taraftarlarımız ile Orduspor ile oynadığımız hazırlık maçında hem takımımızın son halini hem de yeni futbolcularımızdan bazılarını yakından az da olsa izleme fırsatını bulduk. Takımımızda saha içinde ilk on bir de sadece yeni gelenlerden Fatih, Murat ve Umar sahada yerlerini almışlardı diğer transferlerimiz olan Ahmet Solakel, Adnan ve elinden sakat olan Taha kadroda yoklardı, maça gelince ne Süper Lig'den bu yıl düşen Orduspor ne de Samsunspor hiç de lige hazırız görüntüsü vermiyorlardı iki takımda biraz iyi niyetli düşünecek olursak saha içinde 90 dakika boyunca ne yaptıklarını bilmez bir halde sadece iyi niyetli bir şekilde mücadele ediyorlardı. Eğer ki aksini gören varsa söylesin fakat ben hiç bir şey göremedim hele hele yeni transferlerimizden stoper Fatih ile Cemil'in uyumsuzluğu başta olmak üzere sağ bekte oynayan Murat Akyüz'ün henüz lige hazır olmayışı ve her pozisyonda rakibinden çalım yemesinin yanında kademe hatası da yapması cabasıydı tabi ki birde Umar'a bir parantez açmak istiyorum kumaşı süper ve mükemmel bir oyuncu bulup takımımıza kazandırana çok teşekkür ediyorum şahsım adına. Bu ligde adından söz ettireceğe de benziyor ama ben hocamız Hüseyin Kalpar'a da artık takımı nasıl bir sistemle oynatacaksa bir an önce bu sistemini takıma acilen oturtturması gerektiğini belirtmek istiyorum. Yoksa biraz gerçekçi olalım çok üzülürüz Sayın Kalpar.

Evet sevgili taraftarlarımız bu hafta 17 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20:00 da kendi saha ve seyircimiz önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile çok zorlu bir müsabakaya çıkacağız inşallah bu müsabakaya kadar dün akşam lige hiç de hazırız görüntüsü vermeyen takımımız bu maça kadar hem geçen hafta içi prensip anlaşmasına vardığımız oyuncular Mehmet Yıldız ve Ekigho'nun da takıma katılımı ile hazır hale gelir de bu yıl PTT 1. Ligi'ne iyi bir başlangıç yaparız temennisi ile sevgi ve sağlıcakla kalınız diyorum çok değerli okuyucularım ve büyük Samsunspor taraftarları...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR