ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK

Her geçen hafta TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta heyecanlı müsabakalar devam ediyor. Yılport Samsunspor ise teknik direktör İrfan Buz'un ayrılmasından sonra hem kupada hem de ligde kazanmaya devam ediyor. 

Şu an teknik direktör olarak takımın başında bulunan Recep Sermet Boyar, takıma arkadaşlık ve kardeşlik aşılayarak futbolcular arasındaki uyumu teknik menajer Yücel Uyar ile birlikte sağlamış durumda.

Takım içerisindeki güven sahaya yansıyarak Yılport Samsunspor kazandı ve takibi sürdürdü.  Zonguldak Kömürspor karşısında sergilenen futbol ilerisi için umut verirken teknik direktör arayışları da bir yandan devam ediyor. Birçok isim ön plana çıktı ama şu ana kadar kesinleşen bir isim yok.

Yılport Samsunspor'un muhteşem taraftarları da Zonguldak'ta takımlarını yalnız bırakmadılar. Çevre il ve ilçelerden ve Samsun'dan gelen taraftarlar, yine misafir tribününü doldurarak desteği sürdürdüler. Artık Yılport Samsunspor istim üzerinde kazanmaya, yükselmeye ve savaşmaya devam ediyor.

Bu yolun sonu şartlar ne olursa olsun şampiyonluktur. Bu şehre de bana kalırsa bu yakışır zaten. Şimdi pazar günü sahamızda Hacettepe'yi devirerek hanemize 3 puan daha yazdırıp ilerleyişimize devam edeceğiz.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR