Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

CHP nin GÖZÜ AYDIN

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

CHP nin GÖZÜ AYDIN

 

HDP nin Van Milletvekili Devletimizi Güney Doğuda  temsil eden KORUCULARA Miting meydanında “ DEFOLUP GİDECEKSİNİZ” tehdidinde bulunma cüretini göstermiş.  Bu işin daha alfebetik sırayı takip edersek B si.

 

Seçimden evvel, HDP li Belediyelerde çalışan personele “OY VERMEYENİ İŞTEN ATARIZ” tehdidi de gazete manşeti olmuştu. Buna da A dememiz gerekiyor.

 

Güney Doğuda, HDP nin arka planı olan, PKK nın DİNSİZLİGİNE karşı, İnançlı Kürt kardeşlerimizin HÜDA PAR adındaki Partileşme olayında seçim öncesi dökülen kandan sonra, Genel başkanına yönelik suikast olayının, yine aynı PKK ve HDP ile alakalı olması, görülen köyün kılavuz istemediği görünürlüğüdür.

 

AB kriterleri, Barış süreci başlıklarında hükümetçe yıllardır sürdürülen faaliyetlerin, daha bu günlerden ne olacağı ortadadır. 

CHP nin EMANET OYLARI ile 80 vekille Meclise girmeye hazırlanmış bu DEVLETE ve MİLLETE karşı cephe almış kişilerin, daha bu günde, Korucular nezdinde, TC Devletine “DEFOLUP GİDECEKSİNİZ “ deme cüretini gösterebilmeleri, bu güne kadar nasıl bir demokrasi ise, bunlara gösterilen müsamahanın bu günkü görünenidir. Yarın Meclis içinde daha nice VAHİM olayların zuhur edeceği, Geçmiş Meclis dönemindeki azgın HDP lilerin halleriyle ortada iken, Vekil diye ortaya çıkan PKK militanlarının işi küfre vardırdıkları sözleri ile ortadadır.

 

Şu gazete manşeti bu bölücülerin arka planını göstermesi bakımından yeterli değil mi ? CHP lilerin, başlarındaki aynı kökenli Genel Başkan ve kadrolarının Partilerini bu batağa sürükleyenlerden

Hesap sormalıdır. Partiler hizmet için var olması gerekirken, ülkeyi bölmek için ortaya çıkanlara ancak VATAN HAİNİ DENMEKTEDİR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR