Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

CHP nin DİNDARLIĞI

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

CHP nin DİNDARLIĞI

 

MHP nin AK Parti ile yapacağı Hükümet olma ittifakı için, KUR’AN üzerine YEMİN edilmesi teklifini, CHP liler, DİNİ SİYASETE ALET ETMEK olarak yorumlayarak beyanat veriyor.

 

Dünü ve bu günü ile, CHP de bu konuda değişen bir şey yok. Gerek Başbakanlık ve Reisicumhurluk dönemlerindeki icraatları ile DİN DÜŞMANLIĞINA ismi çıkmış İSMET İNÖNÜ ve etrafındaki yalakalar, “ON BEŞ SENE DAHA İKTİDARDA KALABİLİRSEK BU MİLLETİN DİNİNİ İMANI SİLİP ATARIZ” demişlerken, Demokrat parti devrinde,(1950-1960)  Demokrat Partinin dini söylemlerine karşı, İnönü nün akıl daneleri, “paşam sizde bir nebze olsun Allah’dan bahis edin”demelerine karşı, İnönü’nün “Allah’a ısmarladık dedim  ya “deyişi siyasette epey malzeme olmuştu.

 

Birçok Hıristiyan ülkesinde Parlamenterlerin İncil üzerine yemin etmeleri, Mahkemelerinde yine İncil üzerine yemin ettirmeleri bir gerçekken, CHP nin hiç yanından geçmediği bu konuda, KUR’an üzerine YEMİN meselesini dalaşma konusu yapması, Dindarlığından ziyade, Din’e olan husumetinin göstergesi olmaktadır.

 

Devlet zoru ile, Milletimizi her türlü kötü işlere zorlayan, alıştıran CHP zihniyeti, Türk toplumuna, İÇKİYİ, ZİNAYI, KUMARI. DİNSİZLİĞİ, JAKOBEN BASKI ile nasıl aşıladı ise, VATAN VE BAYRAK sevgisinde, Milli likten uzak, MİLİTANİST, TERÖRİST, DEVRİMCİ, SOLCU, güçlerl bünyesini yapılandırmıştır.

 

SUÇ ve SUÇLULUK. HAK ve ADALET anlayışında daima SUÇLUDAN YANA olma, tavırları ile, Dün olduğu gibi, bu günde aynı görüntüyü verdiğidir. 1950-1980 dönemine kadarki siyaseti, TERÖRİSTLERLE sarmaş dolaş görüntülerin, CHP nin ne denli bir parti olduğunu gösterirken, Bu boşluktan peydah ettiği, Gayri meşru çocuğu  PKK ve BDP nin mevcut hali, oynanan oyunun ortaya çıkarttığı HİLKAT GARİBESİDİR.

 

VATAN HAİNLERİ

DEVLET DÜŞMANLARI

KATİLLER

TERÖRİSTLER

DAĞ ve ŞEHİR EŞKİYALARI

SATILMIŞLAR

BOŞLUK GÖRÜNCE DİKİLEN

GÜCÜ GÖRÜNCE EĞİLEN

SÖZLERİNE İTİMAT EDİLEMEZ

YALANCI

İFTİRACI

TÜRK-KÜRT DÜŞMANI

ATEİST

KÖMÜNİST

İSLAM DÜŞMANI

Bunların meclisteki temsilcilerinin zaman şeridindeki sergiledikleri bukalemun karakterleri, kişilik zaafı olan insan örnekleri vermektedir.

Hükümete muhalif Aydınlık gazetesinin 

2.Ağustos.2015 günkü manşeti makalemizi teyit eden bir belge niteliğindedir. !

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR