ÇARŞAMBASPOR’DA TETBİRLER ARTTIRILDI…

ÇARŞAMBASPOR'DA TETBİRLER ARTTIRILDI…

Çarşambaspor'un şöyle bir mazisini inceleyecek olursak karşımıza kocaman bir tablo çıkıyor. Büyük işler başarmış şampiyonluklar yaşamış çok ünlü futbolcuları bünyesinde barındırmış tarihi şan ve şerefle dolu bir takım. Menteşoğlu kardeşler dönemi altın sayfalara sığmayacak kadar başarılı geçmiştir.

  Yine bu takım Menteşoğlu kardeşler döneminde son maçta süper ligin kapısından dönmüş uzun yıllar 2 lig ve 3 lig yaşamıştır yeşil beyaz Çarşambaspor. Bundan önceki köşe yazımda belirttiğim gibi Allah 20 senede bir Çarşambaspor'a zengin bir iş adamı nasip ediyor. Amatör bölgesel lig 5 grupta mücadele veren yeşil beyazlı Çarşambaspor'un 2014 – 2015 sezonuna başlarken taraftarına şampiyonluk vaat etmiştir. Ama ne yazıktır ki oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet alarak taraftarlarını hüsrana uğratmıştır. Seyrettiğim Çarşambaspor Pazar günü kendi saha ve taraftarı önünde Termespor'a 2-1 mağlup olmasına bir anlam veremedim. Bana göre Çarşambaspor bu olmamalıydı.

Termespor'u küçümsemiyorum. Elde ettikleri galibiyeti tebrik ediyorum. Ama Çarşambaspor'lu futbolcular Termespor'dan kumaş olarak 6 kat daha iyi futbolculardan kurulmuş bir ekip. Maddi sıkıntı yaşamıyor. Futbolcular süper tesis imkanına sahip. 5 yıldızlı otel gibi. Yediğiniz ayrı yemediğiniz arkanızda. Lüks ve rahat bir ortamda idmanlara çıkıyorsunuz. Bana göre bu tesisler PTT 1 ligde mücadele veren çok takımlarda yok. Sizler sahaya çıkıp taraftarı coşturan mücadele örneği göstermeniz gerekir.Ne yazık ki siz bunu beceremediniz. Kendi sahanızda mağlup oldunuz.

 Taraftarlarınızdan protesto edildiniz. Size yakıştı mı? Bana göre. Mağlup olup sahayı başın eğip terkederken iş adamı Engin Yıldırımın sizlere koşarak öne eğilmiş başınızı okşayıp moral ve motivasyon vermedi mi. Helal olsun sana iş adamı Engin Yıldırım. Bana göre süper bir davranış sergilediniz. Takımın teknik direktörü oynanan maçtan sonra futbolcularını toplayarak Çarşambaspor'un önünü açmak için görevimden istifa ediyorum dedi. Futbolcular kulüp başkanı ve iş adamı Engin Yıldırım devreye girerek istifayı kabul etmedi. Gidersek hep beraber gideriz dedi. Tarkan Demirhan Samsunspor da teknik direktörlük yapmış çok deneyimli bir hoca maçtan önce size her şeyi  iyice anlatmış antremanlarda yapılacak şeyleri size defalarca göstermiş   Çarşambapsor teknik kadrosu kaliteli ben sizlere Termespor'da nasıl oynadığınızı nerede hata yaptınız diye sormayacağım. Daha liglerin 3 haftasındayız. 3 puanlı sistemde her şey değişebilir. Kaybettiklerinizi telafi edebilirsiniz.

 Futbolcular şimdi sizlere ne düşüyor biliyormusunuz? Kendi sahanızda oynayacağınız Turhal maçını kazanarak iş adamı Engin Yıldırım sizi nasıl motive etiyse sizde başkanınızı motive edin kendinizi affettirin. Ben spor yazarı olarak Çarşambaspor'u 30 senedir takip ediyorum. Yeşil beyazlılarla güldüm. Yeşil beyazlılarla ağladım. Terme maçında güzel bir olay yaşadım. 20-25 sene evvel  Çarşambaspor'dafutbol oynamış futbolcularımı gördüm. Gözlerim yaşardı. O eski günleri konuştuk Çarşambanın yeni stadında. Çarşambasporbir efsane takımdır. Bu efsaneyi sizler ters çevirmeyin. Geri getirin. Size de bu yakışır.

  Yaklaşan Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar Allahtan tekrarını nasip etmesini dilerim. HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR