ÇARŞAMBASPOR, AMASYASPOR'A PATLADI !

ÇARŞAMBASPOR, AMASYASPOR'A PATLADI !


Türkiye Bölgesel Amatör lig'in 5. grubunda mücadele eden Yeşil Beyazlı Çarşambaspor son haftalarda ortaya koyduğu güzel futbolu ile Amasyaspor karşısında adeta coşarak şampiyonluk adayı kuvvetli rakibi Amasyaspor'u farklı mağlup ederek şampiyonluk yolunda "bende varım" mesajını verdi.. Futbolcuların sınavı dolayısı ile maçın pazartesi günü oynanması taraftarları etkilememiş oldu. Şehir stadını dolduran Çarşambaspor taraftarları bu maçta takımlarına tam destek verdiler..

 


Çarşambaspor'da sezon başından bugüne kadar büyük destek veren İron Demir Yönetim Kurulu Başkanları Cengiz ve Engin Yıldırım kardeşler İstanbul'dan işlerini güçlerini bırakarak Yeşil Beyazlıların maçını izlemek üzere Çarşamba'ya geldiler.. Maçı izlerken dikkatimi çeken güzel olayların başında Engin Yıldırım'ın goller atıldıkça sık sık yedek Kulübesine giderek futbolcularla kucaklaşarak moral ve motivasyon aşılaması farklı görüntülere neden oldu..

 

Amasyaspor karşısında farklı kazanan Çarşambaspor'un Teknik direktörü Birol Akkaya saha kenarından futbolcularını sık sık uyararak Teknik ve taktik vermesi gözlerden kaçmamış oldu. Akkaya sürekli bağırarak "Çocuklar geri yaslanmayın" diyerek orta saha destekli hücum futbolu oynamaları konusunda talimatlar yağdırdı. Başarılı bir tablo çizen Yeşil Beyazlı Çarşambaspor bugüne kadar oynadığı müsabakalarda 5 Galibiyet 4 Beraberlik ve 3 Mağlubiyet alarak 19 puan elde ederek lig fikstüründe 5. sırada kendi yer buldu..

 

Çarşambaspor bu hafta sonu Bal'da ilk yarının son maçı için Ulukavakspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İstikrarlı tablo çizen Yeşil Beyazlıların Başkanı Özkan Yıldırım ile maç öncesi yaptığım ayak üstü kısa sohbette "Transfer ayını bekliyoruz. Takımımıza bir kaç futbolcu takviye yaparak ikinci yarıya bomba gibi başlamak istiyoruz. Bu Çarşambaspor içerde ve dışarıda kazanarak zirvede yerini almasını sağlayacağız" dedi. Yeşil Beyazlılara tam destek veren İron Demir Yönetim kurulu Başkanları Cengiz ve Engin Yıldırım kardeşleri Çarşamba Şehri adına kutluyor ve desteklerinden dolayı Sporu seven, Öz Çarşambalı olan büyük Çarşambaspor'u küllerinden yeniden doğuran, Çarşambaspor'u Ptt 1.lige çıkmasını arzulayan bu güzel insanlara şükranlarımı sunuyorum.. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR