ÇANAKKALE GEÇİLMEZİ OYNADIK..

 


Ptt 1.lig'inin 29. haftasında Samsunspor coşkulu taraftarlarını arkasına alarak 90 dakika Göztepe karşısında Çanakkale geçilmez anlamında mücadele ederek galibiyetini perçinledi.. Samsun 19 mayıs stadyumunda Tamammı, Devammı maçına çıkan Kırmızı şimşekler rakibi Göztepe'nin diri, hızlı ve çabuk top yapan futbolcuları karşısında adeta öldü öldü dirildi... Defansımızı 90 dakika yıparatan Göztepe forveti Samsunspor'un kazanmış olduğu 2 penaltıya boyun eğerek müsabakanın ilk yarısında soyunma odasına 2-0 mağlup girdiler...!

 

İkinci yarıya yine aynı hızla ve aynı canlılıklar başlayan Sarı kırmızılılar Samsunspor'un üstüne gelerek aradıkları golü frikikten buldular.. Samsunspor'da Kone ve Ofoedu zaman zaman defanslarına yardım ederek topu ileride tutmalarıda maçın igi çeken tarafıda.. Samsunspor için tamammı devammı olarak görülen Göztepe müsabakası seyredenleri tribünde ekran başıdakileride televizyonda heyecan fırtınası yarattı.. Samsunspor ilk yarıda bulduğu penaltı golleri ile raht bir nefes aldıysada ikinci yarıda skoru koruya bilmek adına büyük çaba sarfetti.. 


Bu önemli maçta Samsunspor ne yazıkki iki önemli futbolcusunu kaybett. Murat Gürbüzerol ve Furkan Köse gördükleri sarı kartlar nedeniyle Giresunspor maçında cezalı duruma düştüler.. Ama futbol 11 kişi ile oynanan bir oyun.. Ben hocama öneride bulunuyorum.. Muratın yokluğunda sağ bek'e Oğuzhan'ı ve sağ bek'e Mustafa Sevgi'yi yerleştirirse bu deplasmandan puan yada puanlarla döneceğine inanıyorum.. 


Samsunspor koptu gidiyor.. Bana göre yakalayana aşk olsun.. Plya-off yolunda bende varım mesajını üstünedeki takımlara iletmiş oldu. Kalan 5 maçıen az kayıpla kapatarak 3. sezon Play-off'da mücadele edip Süper lig'e ışık yakacağının inancını taşırken şunuda eklemek istiyorum.. Allahın dediği 3.. Galiba bu işte 3.'de olacak gibi.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR