BUGÜN BAŞKA BİR GÜN !

BUGÜN BAŞKA BİR GÜN !


Samsunspor Yönetimsel hatalar neticesinde çok şeyler kaybetti. 2 Milyon avro gibi yüksek rakamlı Umar'ı beceriksizlikler sonucu elden uçup gitti. Samsunspor için 2 avro önemli bir para.. İyi yönetilseydi bu para Samsunspor'un kasasında kalmış olacaktı. Yapılan hatalar sonucu samsunspor'un yapısına çok ve çok zarar verdiler. Ve beklenen gün geldi çattı. Yapılacak Genel Kurul'da Samsunspor geleceğine imza atarak yeni Başkanını seçecek. Adayların fazla olması Samsunspor adına çok sevindirici...!

 

Ama bu adaylar para temin edemeyip geçmişte olduğu gibi Kulüp Yönetmeye kalkarlarsa Samsunspor bedelini en ağır şekilde ödemiş olacak.. Başkanlığa kim seçilirse seçilsin.. Göreve gelir gelmez büyük sorunlarla karşı karşıya kalacaklar.. Öncelikle Mbilla, Adliloviç ve diğer futbolcular perseonel alacakları ile büyük paralar ödenmesi gerekiyor.. Evet Beklenen gün geldi.. Şimdi top Samsunspor'un Üyelerinde. Verecekleri oylarla Samsunspor'un gelecğeini ve kaderini tahin edecekler.. İçinden çıkılmaz bir durumda olan bu kulübün tek kurtuluşu ise bugün seçilecek kişilikli, deneyimli ve paralı Yönetimile çözüme ulaşabilir..

 


İnşallah 2015 senesi Samsunspor'a rahat bir nefes aldılararak Güzel günlerin habercisi olur kanaatini taşıyorum.. Samsunspor İzmir'de Bucaspor maçı için otelde kamp yaparken futbolcuların gözü kulağı Samsun'da yapılacak Kongrede olacak. Kısacası yeni seçilecek Başkan'da olacak.. Büyük Samsunspor'un teşekkürü için yeni Başkan artı Samsunspor artı Bucaspor maçı damgasını vuracak.. Bu seçim futbolcuları ateşliyerek İzmir'de Buca maçının kazanılmasını sağlayacak... Samsunspor'un kaybedecek zamanı yok..! Güzel günlere merhaba demek, Üst üste gelmiş sorunları aşabilmek adına gelecek vaadeden yarınları yakalaması gerekiyor..


Samsunspor'un Üyelerine bu köşemden sesleniyorum.. Vereceğiniz oylarla "Ben ne yaptım" demeden, Üzülmeden oyunuzu doğru kişiye kullanarak seçmeniz halinde Samsunspor'un ufkunu açmış olacaksınız.. Ben ne yaptım dememek adına.. Pişmanlık duymadan sağ duyulu hareket ederek Samsunspor'un yarınını ve kaderini tahin etmiş olacaksınız.. Samsunspor bu Genel Kurul'dan sonra iki ay gibi kısa bir zaman'da Tüzük gereği tekrar bir Genel Kurul yapmak zorunda kalacak.. Bunda doğruyu seçelim.. Gelecekte yapılacak Genel Kurul'da da yeni Başkanı hep beraber alkışlayarak Samsunspor'un ufkunu açmış olalım..Her Şey Büyük Samsunspor İçin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR