BOLU'DAN GELİYORUM 

TFF 2.lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Samsunspor Bolu Koru Otelde gerçekleştirdiği kampı yakından takip ettim. Bu sayede Samsunspor'un Kocaelispor ile oynadığı hazırlık maçını da Spor Yazarı Ümit Gök ile beraber canlı izleme şansı bulduk Futbolcularla ve Teknik Menajer Yücel Uyar ve Genel Menajer Mustafa Aztopal ile bir araya gelerek takımla ilgili son bilgileria aldık..


Kampı takip ettiğimiz ikinci gün ise Efsane Başkan İsmail Uyanık ile bir araya gelerek sohbet etme şansı bulduk. Efsane Başkan takımın iyi yolda gittiğini ve yeni sezonda hedefe ulaşan ve bu doğrultuda sahada mücadele edecek olan bir takım izleteceklerini belirtti. Kısaca Bolu kampı Samsundan Boluya giderek takip etmenin gururunu yaşıyorum.. 


Şunu net bir şekilde söyleyebilirm ki Bolu kampı Samsunspor için çok faydalı olacaktır. Teknik direktör İrfan Buz ile yaptığımız görüşmede kendisini takımın çok iyi çalıştığı ve her şeyin yolunda gittiğini belirtti. İrfan Hoca ayrıca takımda bir kaç ismi bir sonraki kamp olan Erzuruma götürmeyeceğini bu yetersiz isimlerin alt lige kiralık olarak gönderileceğini belirtti.

Samsunspor yeni sezona Bolu ve Erzurumda yapacağı kamplar ve hazırlık karşılaşmalarıyla devam edecek.. Hazırlık maçları takımımız adına son derece önemli ancak tek temennimiz sezon öncesi bu maçlarda her hangi bir sakatlığın yaşanmaması.. Kocaelispor karşılaşmasında Kubilayın rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası yürekler ağızlara geldi. O nedenle futbolcularımıza nazar değmemesini temenni ediyorum...

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR