Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BAZEN BİR MUSİBET YÜZ NASİHATTAN YEĞDİR

17 yıldır ülke siyasetine hakim olan AKP ve Başkanlık koltuguna oturan R.TAYYİP ERDOĞAN’ın icraatları ortadadır. Muhaliflerin TU KAKA dedikleri, Taraftarlarının ALKIŞLADIĞI GÖZLE GÖRÜLEN, ELLE TUTULABİLEN İCRAATLARININ ÜLKE MENFAATLARINA UYGUN YAPILANLARIN, tek tek sayıldığında binlerle sayfa tutabilecek İŞLER oldugudur. 

Bunların hariçinde TSK nın SİLAH ve MUHİMMAT ve günün şartlarına uygun TEKNOLOJİK silahlarla teçhiz edilmesi, DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU VERMESİNİN EN BÜYÜK HİZMETLERDEN OLDUGUDUR. ABD ve yandaşları ellerindeki PATROİT lerin BATIDAN- DOĞUYA dönük yönlerinin kime hizmet amacında oldugu, Ülkemizin ABD nin besledigi, Binlerce TIR ve UÇAK kargosu olarak takviye edilen, PKK ve uzantılarının ülkemizi tehdit unsuru olarak desteklendigi ve taciz edildigi zamanda dahi, PATRİOT  larin geri çekilmesinin, NATO KAPSAMINDAKİ birlikteligin,ülkemiz için  LAFTAN ÖTEYE bir oluşum OLMADIĞI nı göstermiştir.Rusya ile ,  S 400 üzerine yapılan satın alınmanın, batının bütün oyunlarını bozarken, ABD nin tedirginligi, tehdit boyutlarını aşan SÖYLEMLERİ ile, ortaya çıkmıştır. 

Bu siyasi manevranın ülkemiz ve Dünya ülkeleri nezdindeki oluşumu, EMPERYALİST BATI devletlerinin ve bilhassa ABD nin dengelerini ALT ÜST etmiştir. 1923-2023 oyununun ülkemiz üzerindeki TAHAKKÜMÜNÜ sürdürmek isteyen DÜŞMAN güçlerin gayretlerinin BOŞA GİTTİGİ görülmektedir. 

ACI OLAN , Dış düşmanların varlıkları, yaptıkları ile, İÇİMİZDE bu düşmanlığa FİKREN ve SİYASETEN destek verenlerin varlığıdır. Mahalli idareler seçimlerinde 31 MART 2019 İTİBARI İLE, Ankaranın SOL’a teslim edilmesi, İstanbul’un bütün entrikalara rağmen, Neyin İmamı oldugu belli olan, Sol ve HDP ağırlıklı bir siyasete teslim edilmesi, NASIHATTEN ANLAMAYAN bazı insanlara, BU MUSİBETİN önümüzdeki günlerde en anlaşılır dersleri vereceğidir. 

Milli konuların hepsinde Batılı görüş ve önerileri savunan, o saflarda yer alan, Siyasi yapılanmamızdaki MUHALEFET cephesindeki siyasi görüşlerin en üst seviyedeki kişilerinden en alttaki bu telkin ve teşviklere pirim veren fertlere kadar ki yanılğıların ne denli milli olmadığıdır. Bir bakıma bumnca hizmete rağmen, HİZMETİ GÖREMEYEN ondan nemalanmalarına rağmen, hala rahatsızlık belirtileri olan ların, kendilerini TEST etmeleri için, savundukları siyasi fikriyatın İCRAAT makamına gelerek TEST edilmesinin elbette ki, KADERİN ÜSTÜNDEKİ BİR kaderin, oldugu doğrulugunu göstermesi bakımından İLGİNÇTİR.  

555555555555.jpg
 
Bunları meydanlarda daha çok göreceğimiz bir dönemin kapılarını açan son seçimlerin, daha nice AHLAKSIZLIKLARI gebe oldugu gerçeğidir. 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR