BAL'DA YARIŞ KIZIŞTI


Bölgesel Amatör Lig 5. grupta mücadele eden Samsun takımlarının başını Termespor çekiyor. Her hafta kendini yenileyen ve üzerine koya koya zirve mücadelesini sürdüren Termespor emin adımlarla yoluna devam ediyor. Termespor'un başında deneyimli ve başarılı Teknik direktör Güven Gümüşdağ yaptığı yerinde hamlelerle Termespor'u adeta uçuruyor.. Geçen Pazar Ordu'ya giderken Termespor maçını izleme imkanı buldum. Takım olarak sahada adeta savaşıyorlar. Gerçekten tam bir takım olmuşlar. Çok koşan ve pres yapıp pas dağatan görnümüyle mücadele eden Sarı siyahlılar şampiyonluk için "bizde varız" mesajını veriyorlar..


 Takım içersinde arkadaşlık havası çok iyi. Küçüğünden büyüğüne kadar bir birlerine saygılılar. Kenetlenmiş bir takım görüntüsü verdiler. Sanki bir kolej havası içersinde. Kulü Başkanı Hüseyin Kambur geçmişteki tecrübesini konuşturarak iyi işler yapıyor. Futbolculara gününde ödemeleri gerçekleştiren, motive eden bir Başkan görüntüsünde. Terme taraftarı ile kenetlenmiş. Birlik ve beraberlik içerisinde 3. ige doğru koşuyor desem yalan konuşmamış olurum.


Çarşambaspor ise bir öyle bir böyle. Sezon başından bugüne kadar inanın bana takım olamadılar. Her hafta değişik futbol sergiliyorlar. Son Ladikspor maçınıda kaybetmeleri ile taraftar güveninide yitirmiş oldular. Teknik direktör Birol Akkaya Çarşambaspor'a hala takım olma ruhunu aşılıyamamış gibi geldi bana. Bal liginde tek para sıkıntısı çekmeyen bir takım görünmünde olan Yeşil beyazlılar mütevazi Başkanı Özkan Yıldırım'ın hayretleri ile şampiyon olamasakta ligde kalmayı başarmamız gerekiyor.. Bu hafta itibari ile Acil tedbirler alarak takım üzerindeki olumsuzluklara son vereceğini söyledi.

 

Ladkispor kötü gidişine kuvvetli rakibi Çarşambaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek ligde nefes almış oldu. Teknik direktör Recep Sermet son haftalarda Turuncu beyazlı Ladikspor'u iyi motive etmiş ve uçurmaya devam ediyor. Bana göre Ladikspor rayına oturmuş bir takım görüntüsü sergiledi. 1930 Bafraspor her zamanki gibi bildik bir tablo çiziyor. Her hafta birer birer puan toplayarak lige tutunma gayreti içersinde. Geçen sezon 3. lig'den düşen Kırmızı siyahlılar bu sezon'da Bal'dan düşmemek için bundan sonraki maçlarında daha iyi performans göstererek ligde kalıcı olmayı hedefliyor. Analizini yaptığım Samsun takımlarına başarılar diliyorum. Her Şey Samsun Futbolu İçin...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR