BAL KARIŞTI !

BAL KARIŞTI !


Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Samsun takımlarımızdan Termespor sevindirdi. Diğer Samsun takımları ise taraftarlarını üzdü..


Çarşambaspor: Yeşil Beyazlı Çarşambaspor zorlu Kastamonu deplasmanında liderle yapmış olduüu mücadelede sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayarılarak taraftarlarını derinden üzdü.. Hala Kastamonu'da kar ve soğuk havanın hüküm sürdüğü bir ortamda oynanan müsabakada aldığımız haberlere göre Kastamonuspor Başkanı ve Yönetimi olgun bir misafir perverlik gösterememelerine karşılık Çarşambaspor Başkanı ve Yönetimi bu durumu protesto edere karşılaşmayı Protokol tribünde değil de deplasman tribünün kendi taraftarlarının arasında izlediler... Kastamonu Valisinin maçtan önce Hakem odasına giderek başarı dilemeside bana göre düşündürücü..


Kastamonuspor Yönetimi ve Taraftarlarının maç boyunca yapmış oldukları çirkin tezahüratları ve Çarşambaspor kenar yönetimine attıkları yabancı maddeler iler sindirme ve tahrik politikası içerisine girdikleri gözlerden kaçmamıştır. Basın mensuplarınında hakarete uğradığı aldığımız haberler içerisindeydi.. Hal böyleyken Çarşambaspor kötü zemin ve soğuk havanın sebeplerinden dolayı sahada istenilen performansı gösteremeyerek rakibine boyun eğip maçı 3-1 kaybetti.. Lig fikstüründe Yeşil Beyazlılar 20 puanda 6. sırada kendisine yer buldu.. Bu hafta kendi saha ve taraftarı önüne Ünyespor'u konuk edecek olan Yeşil Beyazlılar rakiplerini mağlup ederek Kastamonu mağlubiyetini unutturacaklarından eminim..

 

Termespor: Sarı siyahlı Termespor ise ligin ikinci yarısınada başlayarak deplasmanda oynadığı Ünyespor karşılaşmasında Caner'in müthiş golüyle 1-0 öne geçerek taraftarlarının yüzünü güldürmüş oldu. Başarılı, Deneyimli ve savaşcı Teknik direktör Güven Gümüşdağ Bal ligini en iyi analiz eden bir Teknik direktör olarak bu lige damgasını vurdu.. İlerleyen haftalarda yukarıyı zorlayacak olan Sarı siyahlılar şuanda 25 puanla bal liginde 4. sırada yer alıyor... Sarı siyahlı Termespor'a bundan sonraki maçlarında da başarılar dileriz...


Samsun takımlarından 1930 Bafraspor ve Ladikspor yerlerinde saymaya devam ediyorlar.. Kendi saha ve taraftarları önünde her iki takımda şanssız bir şekilde rakiplerine boyun eğerek taraftarlarını üzen takımların başında geliyorlar.. Bal liginin statüsüne göre kendi aralarında fikstür'de nerde olursa olsun 4. sıradaki takım otomatik Süper Amatör Ligine düşüyor. 3. sırada yer alan takım ise Süper amatör'e düşmemek için Ply-off maçı oynamak zorunda kalıyor.. Bu durumu göz önünde bulundurursak bundan sonraki haftalarda oyanınalacak müsabakaların daha rekabetli ve çekişmeli geçmesi bekleniyor.. Her Şey Samsun Futbolcu İçin.. Esen Kalın...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR