Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Ayağına sağlık Murat Yıldırım

Evet başlığımda da yazdığım gibi maçın son dakikalarında, artık bedenin ve beynin bittiği anlarda, dakikalar 86'yı gösterirken, ağır zemin üzerinde, yaklaşık 20 metreden, mükemmel bir şekilde, üstelik kalecinin kapattığı köşeden, iğne deliğinden geçirir gibi, topu filelere yollayan ve süper lig yolunda bir engeli daha aşmamızı sağlayan "Küçük dev adama" yani orta sahanın dinamosu Murat Yıldırım'a buradan tüm Samsunsporlular adına teşekkürlerimi sunarken "Ayağına sağlık" diyor, sezon sonuna kadar gollerinin de devamını diliyorum.
 Gelelim maça! Çiftlik'teki o muhteşem meşale şovla başlayıp statda maç boyunca 90 dk. hiç susmadan devam eden destek inanın ki harikaydı. Hava belki soğuktu ama stadın içi sımsıcacıktı. Hele hele maraton cephesinde asılı olan o muhteşem pankart yok muydu? Hani muhteşem slagonumuz olan "BURASI HER YER DEĞİL ŞEHR-İ SAMSUN" bir yerlere ve birilerine birşeyler anlatmıştır umarım.
Maçla ilgili fazla yorum yapmak istemiyorum. Çünkü zorda olsa Hocamız Kalpar'ın bu defa "Ya olacak ya olacak" mentalitesiyle yerinde değişikliklerle maçı kazanmak adına oynamış olduğu kumarı kazanmış olmasından dolayı kutluyorum. Fakat kutlarkende Hocamız'a bir özeleştiri de yapmadan geçemicem. Sn. Hocam, lütfen idmanlarda Zenke'ye rakibin markajından nasıl kurtulacağını, rakip defansın arasına nasıl kaçacağını ve nerelerde duracağını öğretirseniz çok sevinirim. Yoksa bu Zenke'de ki oyun stiliyle biz bu tür maçlarda 10 kişi oynamaya devam ederiz.
Şimdi gelelim beni ve tüm taraftarları rahatsız eden bir konuya. Ben buradan maça gelen tüm taraftarlar adına Sn. Valim'e, Sn. İl Emniyet Müdürüm'e, Sn. Gençlik ve Spor İl Müdürüm'e seslenmek istiyorum. Sn. Valim, sizin gözetiminiz ve denetiminiz dahilinde sizlere taraftarın stad içi ve dışındaki çilesinden bahsetmek istiyorum. Şeref trübünü ve VIP'den karşıdaki (Maraton ve kale arkasındaki) taraftarların şovunu seyretmek insana zevk veriyordur, umarım. Ama gelin görün ki sizlere o muhteşem şovu izleten taraftarlara stada girmek için yürüyüş yolu olan kısımlarda dışarıda bulunan emniyet mensuplarının almış olduğu demir korkuluklardan oluşan emniyet kordonu turnikelerin önünde bulunan yaklaşık 5m. genişlikteki temiz, kuru mucurların tam önünde dururken taraftarlar ise adeta bataklığı andıran çamur deryası ve bir gölete benzeyen suyun üzerinden karanlıkta sanki olimpiyatlara hazırlanır gibi atlayarak geçmesi çok garibime gitti.
Şimdi sormak istiyorum."Emniyet kordonu biraz geri çekilip insanlar temiz ve kuru yerlere basarak VIP, kapalı ve şeref trübünündeki diğer insanlar gibi temiz ve medeni bir şekilde stada girerse bir vatandaş ve Samsunlu olarak çok sevineceğimi bildirmek istiyor, stadyumun sadece bir tek trübünden ibaret olmadığını dile getirmek istiyorum.
Gelelim stad içindeki lavabolara inanın çok güzel ve geniş dizaynı var. Fakat Sn. Valim, gelin görün ki buralarda sular hiç bir zaman akmıyor ya da çok az akıyor. Bir maçta binlerce insanın girdiği bir yerde de durum böyle olunca tabiki hastalıklar da birbirini kovalıyor ve enfeksiyona davetiye çıkarıyoruz. Sn. Valim bu konuları sizinle paylaşma nedenim; sizin, şehrimizin en yetkili mülk-i amiri olduğunuzdan dolayıdır. Tüm bu sıkıntılarımızı ilgili kurumlarla görüşerek çözmenizi saygılarımla arz ederim. "Kalın sağlıcakla"

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR