Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ANALİZ

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

ANALİZ

 

Ülkemizdeki seçimler ve AKP üzerinde, kurulduğu günden bu yana OYNANAN OYUNLAR bir türlü bitmedi. 7Haziran 2015 seçimleri ile şekillenen siyasi tablonun, en belirgin noktasının, 40 yılı aşkın bir zamandan bu yana adı, PKK ve SİYASALLAŞMIŞ görüntüsü HDP olan bir partinin % 13 lük CHP destekli oyları ile meclise girme garabetidir.

Elbette ki bütün bu olanlar, Ülkemiz üzerinde dış güçlerin planlaması ile ortaya çıkartılan Kollektif bir operasyondur. Adalet ve Kalkınma Partisini, hedef edindikleri Cumhur reisi Recep Tayip Erdoğan’ı ,Enterne etmeye yönelik faaliyetlerin, bu günkü hedefi olarak görülmesine rağmen, 1950-1960 döneminde ADNAN MENDERES, Sonraki dönemlerde SÜLEYMAN DEMİREL, TURGUT ÖZAL ‘la şekillenmiştir. Ülkemizde ve bölgemizde İSTİKRARLI HÜKÜMET istemeyen batı ve ağabası ABD, Mısır örneğinde görüldüğü gibi, HAK ve HUKUK tanımaz tutum ve faaliyetleri 

İle ortadadır. ASIL PLANIN

 

Yerel SATILMIŞ güçleri kullanarak ortaya çıkartılan İNSAN KIYIMLARI nı ZAFER ve KAZANIM olarak gören HAİNLERİN ne ad koylarsa koysunlar, İHANET ve HAİNLİKLERİ tarihen yazılmaktadır. 

Bir buçuk milyar nüfus, altmışa yakın devletler ile kıtalar coğrafyalarında yer tutmuş İSLAM  DEVLETLERİ nin, ALLAH ’ın “BİR VE BERABER OLUN, İSLAM BİR MİLLETTİR “ hükmüne rağmen, bir araya gelememesi, elbette ki ŞEYTAN ‘ın igfalatından başkaca bir şey değildir. Ülkemizde oynanan oyunlar, Suriye halkları üzerindeki KIYIMLAR, PETROL gerekçeli operasyonlar, bu oyuna iştirak eden, ülkemizdeki satılmışlara kim dur diyecek. Parlamento aritmetiğinde, EMANET OYLAR, la kayda geçen, HDP nin, İRAK ve SURİYE örneğinde olduğu gibi, Güney doğu bölgemizi ateşe vermek için elinden gelen her türlü fitneyi kullandığıdır. Kürt meselesinde CHP nin suçluluğu ortada iken, DEMOKRATLARIN ve HÜKÜMETLERİNİN kucaklayıcı politikaları yaşanmış tarih içinde bilinirken, IRKÇILIK fikrinin öne çıkartılarak tahrik edildiği BÖLÜCÜLÜK hareketlerinin,kime fayda sağlayacağıdır. İşin arka planında, İSRAİL+BATI +ABD gerçeğinin var olması, Yüz yıl evvel, Osmanlı Cihan Devletinin yıkma trajedisinde, aynı aktörlerin görüldüğüdür. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR