Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Yağmurla gelen gol

Ligin ilk devresinde kendi saha ve seyircimiz önünde, baskılı oynamamıza rağmen, 0-0 berabere biten Akhisarspor takımı ile dün kendi sahasında, kendi seyircileri önünde yaklaşık 20 gün süren bir kamptan sonra ikinci yarının ilk maçını oynadık.
2.yarıya yapmış olduğumuz flash transferler sonucu, mutlak şampiyonluk parolası adı altında ve bundan sonra her maça  final havası ile çıkan takımımız ilk yarıda oynamış olduğu futbol ve saha içindeki oyuncu dizilişi ile maçı izlemek için Akhisar'a gelen taraftarlara ve spor otoritelerine  tam bir hayal kırıklığı yaratmış ve herkesi şaşırtmıştır.
İlk yarıda yenilerden sadece Billy Mehmet 'i sahaya süren hocamız Kalpar, oynadığı her maçta orta sahada bir dinamo gibi sahada pozisyon üreten, arı gibi de çalışan, Murat YILDIRIM'ı neden yedek külübesine oturtup oyuna 2.yarının başında aldığını hala anlamış değilim. Zaten ben geçen yıl takımın başına geçtiğinden itibaren Sn. KALPAR'ın ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlamış değilim de .
Orta sahanın tüm yükü ilk yarıda Hakan BAYRAKTAR'a binince doğal olarak da Murat YILDIRIM'sız bir BAYRAKTAR'ın tek başına kalmasından dolayı AKHİSARSPOR'lu futbolcuların ilk yarıda bir topu direkten dönüyor, karşı karşıya topu outa atıyorlar 45. dakikada golü de buluyorlar. İlk yarıdaki sahaya sürmüş olduğu kadronun yetersiz olduğunu bu 3 pozisyondan sonra ancak görebilen  hocamız Hüseyin KALPAR, 2.yarıya Agbetu Murat değişikliği ile başlayınca adeta sahada Murat ile oyuna daha ağırlığını koyan topa basan ve top yapan bir SAMSUNSPOR ortaya çıkıyor ve artık Akhisar kendi sahasından çıkamaz hale gelince gerçek SAMSUNSPOR ortaya çıkmış oluyor.
İlerleyen dakikalarda 64. dakikada Aziz, Ufuk; 75, dakikada ise Bily Mehmet ile Musa BÜYÜK değişiklikleri artık takımımıza daha da bir güven getirmekle kalmayıp, adeta 2. yarı AKHİSAR'da başlayan şiddetli ve sağnak yağmur ile 79.dakikada Karaşimşek Zenke'nin galibiyet golü geliyor, ama ne gol yağan yağmur o kadar güçlü ve etkili ki; 2. golü çoğu kimse göremiyor bile ama olsun, tabelada 2 rakamı puan durumunda ise 3 puan bizim hanemize yazılıyor ve Samsunsporumuz sahadan 2-1 galip ayrılarak bir sonraki ALTAY maçı için Samsun'a yola çıkıyor.
Buradan yazıma son vermeden önce , teknik sorumlumuz Sayın KALPAR' a diyorum ki " hocam lütfen bundan sonraki maçlarda kadro seçimlerinde daha dikkatli olunuz, egolarınızı ve kaprislerinizi bir kenara bırakıp, doğru tercihler yapmanızı  sizden istirham ediyorum. Çünkü, Akhisar'daki şansınız her zaman yanınızda olmayabilir benden söylemesi."

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR