URFA'NIN ETRAFI DUMANLI DAĞLAR

Ptt 1.lig’in 20. haftasında Samsunspor kendi saha ve taraftarı önünde Karşıyaka mağlubiyetinin telafisi için Urfa deplasmanına çıkıyorlar.. Yeni Teknik direktör Engin Korukır Samsunspor2a yeni gelmesi dolayısı ile Karşıyaka maçında takımın aksıyan taraflarını tesbit etti ve bu takımın daha başarılı olabilmesi adına projeler üreterek Şanlıurfa’yı Urfa’da avlamayı hedefliyor.. Samsunspor’da eskiden görev yapan Coşkun Zeren’in tekrar sportif direktörlük görevine yeniden getirilmesi ile ivme kazanan Kırmızı şimşekler dahada güçlü olmak için Zeren’in futbolcularla olan ilişkisi Ağabeylik görevini üslenmesi ile Samsunspor basın arasında köprü görevi yaparak başarıya daha yakın olması bekleniyor.. 


Samsunspor’un 9 haftadır galip gelememesinin sıkıntısını yaşayan yüce taraftarlar takımdan ümidini kesmezken bazı çevrelerin Samsunspor’un küme düşer konularını ortaya atması taraftarları ve Samsun halkını derinden üzüyor.. Mazisi başarılarla dolu ve Samsun kümeye diye bağıran bir çok Anadolu takımı şuan Samsunspor’un çok aşağısında mücadele ediyor. 50 yıllık bir maziye sahip bu camia ne borçlarla boğuşurken ayakta durmasını bildi. Bugünden itibaren tüm Kurum ve Kuruluşların, Belediyelerimiz, Siliv Toplum Örgütlerimizin her zamankinden fazla bu takıma destek vermesi gerek..
Hafta sonu deplasman oynayacağımız Şanlıurfaspor maçını kazandığımız taktirde iyi bir ivme yakalayacağız.. Ben takıma ve Teknik heyete güveniyorum. Güzel bir sonuçla döneceğime inancım tam.. Eminimki kazanılacak bir 3 puan bizi çok farklı yerlere götürecektir.. 

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR