SORUNLAR SİLSİLESİ

Sevgili okurlarım bir süredir size kopyala-yapıştır köşe yazdığımın farkındayım...
Bugün içimi dökmeye geldim! Bildiğiniz gibi  kulüplerde ciddi anlamda bir teknik direktör değişikliği yaşanıyor. Son olarak da -hatta büyük bir yanlış olarak gördüğüm- bir değişiklik yaşandı. Galatasaray Fatih Terim'i gönderdi, Burak Elmas Fatih Terim'i sırtından bıçakladı diyebilir miyiz? Bunun gibi çok fazla örnek var aslında. Örneğin Sergen Yalçın'ın gidişi... Sergen Yalçın formsuzum dedi ve kendisi istifa etti orası ayrı.
Ama Galatasaray'ın olayı sizce de biraz haksızlık değil mi? Bence öyle! Biliyorsunuz ki Burak Elmas seçim zamanı ben yoluma ne olursa olsun Fatih Terim ile devam edeceğim demişti. Birçok projeden de bahsetmişti ama seçim zamanı verdiği vadilerden sadece Fatih Terim vaadini yerine getirdi. Bu sözünü de uzun süre tutmadı zaten. 
Bakıyorum sürekli birilerini getiriyorlar yok teknik ekibi yok danışman fala, bu adamlar öyle ucuza falan gelmez ki. Belli ki iyi bir kaynak var. Futbolcuların ve Fatih Terim'in aylardır maaşı bile ödenmezken bunlara nereden kaynak bulunuyor bunu ayrıca merak ediyorum. Siz bunu merak etmiyor musunuz?
Şimdi siz diyeceksiniz ki Samsunspor Süper Lig'de değil ki bize ne? Bunun gibi sorunlar her ligde yaşanıyor. Bakın yolun başında kimle başladık? Mehmet Altıparmak da gitti. Şimdi mahkemelik oldular. Kulübler parasını oraya buraya harcıyor  sonra da futbolcu alamıyorlar transfer edemiyorlar. Bu yazımı okurken "Yok ya" diyen taraftarlar olduğunu duyar gibiyim. Nereye yok nereye? Hal ortada!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dilek Kandemir Arşivi
SON YAZILAR