SAVULUN ACAR GELİYOR

SAVULUN  ACAR  GELİYOR

            Konumuza  girmeden bir iki hususu aydınlatmak istiyorum. Birincisi  bizim EYYİ KOCA  her zamanki   seviyesiz uslubu  gereği  meslektaşlarına sataşmaya devam etmiş, yok efendim bir gazetenin Genel Yayın Yönetmeni  birilerinden iki bilgisayar ile bin lira para almış da karşılığında Canik Belediyesi ile ilgili yazı yazmış da  daha neler neler. Ben bu arkadaşı savunmak adına yazmak niyetinde değilim, ancak  gerçekleri görmezlikten gelme şansımız da yok. Bu yazıyı  yazan   adam o kadar onursuz, o kadar şahsiyetsiz, o kadar kişiliksiz ki anlatmak mümkün değil. Zira daha iki üç ay önce  Canik Belediyesi  ile ilgili yazdıklarını unutmuş olmalı ki bu tür yazıları rahatlıkla yazabiliyor. Canik  Belediyesi'nin TOKİ  binalarının çevresine koyduğu seyyar dükkanlarla ilgili günlerce yazı yazan ben miydim, yoksa bizim EYYİ  KOCA mı? idi  merak ediyorum.

            Peki  geçtiğimiz haftalarda  MERDİ KİPTİ ile birlikte Canik Belediye Başkanını ziyaret edip daha sonra  ilgili gazetenin matbaasına bir kamyon kağıt aldıran ben miydim, yoksa başkası mı? İtiraz eder iseler  kamyonun görüntüsünü verebilirim.  Diyecekler ki, yok kardeşim biz matbaamıza bir kamyon kağıt alamaz mıyız, bırakın bir kamyon kağıdı  her akşam baskı yapacak kağıdı bulmaktan aciz olup, bize ve diğer gazetelere yalvararak kağıt isteyen ben miyim yoksa onlar mı? Hatta zaman, zaman matbaa çalışanları bizlerden gizli onlara kağıt verdiklerini bilmediğimi zannetmesinler. Bu kadar acze düşen hatta havada uçan kuşlara dahi borcu olan bir gazetenin yaklaşık otuz bin lira civarında tutarı olan bir kamyon kağıdı alması mümkünmü, siz karar verin.

            Bizim EYYİ KOCA  geçen hafta yaptığımız  Asarcık programını da ele alıp birlikte olduğumuz Milletvekiline  bazı göndermeler yapmış, örneğin bizim  şehirde gezemediğimizi belirtmiş çok güzel bir konuya değinmiş. Zira geçtiğimiz yıl şehirde tek başına gezerken bir zatı muhteremin evine uğrayıp ziyaret etmek istediğimi  ancak kapıyı açmayıp, korkudan altına verdiğini, hatta bu konuda eşini dahi devreye sokarak Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulunduğunu çok iyi bilmesi gerekmez mi?  Hatta bizi şikayet eden zatı  muhterem eşinin psikolojisinin bozulduğunu, o nedenle depresyon geçirdiğine dair rapor almak istediğini beyan eden savcılık ifadelerini de zamanı geldiğinde yayınlayacağımı unutmasın. Bu arada  EYYİ KOCA'ya teşekkür etmek istiyorum. Nedenine gelince artık benimle uğraşmaktan vaz geçmiş, benim işimi bitirmiş,. Allah razı olsun, ondan benim işimi bitirdi de şehir rahat  bir nefes aldı!...... EYYİ Koca benimle ilgili bilgi almak isterseniz eski il Başkanlarına müracaat etmenizi tavsiye ediyor, demek ki  yazdığı yazıların siparişçileri de o arkadaşlar.

            Bu  arada bazı internet gazetesi sahiplerine de bir kaç sözüm var;  bu rezil adamın köşesini  sitenize alacak kadar basitleşmiş iseniz size iki çift sözüm var, birincisi  birilerinden para, bilgisar v.s. aldığını bahseden yazıya balıklama daldınız iyi güzel de ben de sizlerin ben Belediyede görev yaparken benden borç adı altında kaç lira aldığınızı ve hala daha ödemediğinizi  yazarsam iyi olur mu?  Bu adamın toplum nezdindekini yerini benden iyi bilmenize rağmen yırtık dondan atlarcasına yazılarını yayınlamanıza teesüf ederim.

            İkinci  konumuz ise son günlerde bazı internet gazetelerinin bazı kurumlardan para koparmak adına  yaptıkları haberler ve sahiplerinin yazdıkları köşe yazıları ile ilgili şu kadarını söylüyorum; bu arkadaşların bu haberleri neden yaptıklarını çok iyi  bilmeme rağmen  hafif siklet güreşçisi olmaları ve ekonomilerine üç beş kuruş katkı sağlamalarına göz yumduğum için şimdiye kadar sesimi çıkarmadım. Ama bundan sonra bu tür şantaj ve tehditlere izin vermeyeceğimi bilmelerinde yarar var. Adamlara gidip derginizi uçuk fiyatlardan abone yapmak isteyip  istediğinizi koparamayınca aleyhlerinde veryansın ettiğinizi bilmediğimi de sanmayın. Aklınızı başınıza almadığınız takdirde yapacaklarımı şimdiden tahmin edebilirsiniz.

            Asıl konumuza gelmeden  sayfamız bitti, ama biz yine de bir kaç kelam etmeden geçmeyeceğiz. Ak Parti İl Başkanlığı her hafta olağan toplantı düzenler. Geçtiğimiz hafta  birileri yönetim kurulu üyelerini  arayıp  toplantıya katılmamaları  yönünde telkinde bulunmuş. Bunun sonunda ise toplam 48 kişilik İl yönetim kurulundan 13 kişi toplantıya katılmamış. Ardından Salı günü Mustafa Acar  saz heyeti ile birlikte Kavak, Ladik, Havza teşkilatlarını ziyaret edip, Burak Kazdal'ın ziyafetine katılmışlar. Katılımcılar kimler derseniz, çok makbul kişiler olduğunu söyleyebilirim. Örneğin  bir kamu kurumunda çalışan bayana tacizde bulunandan tutun da tavukçusuna, aşçıbaşına, genç Milletvekili aday adayına varıncaya dek bir çok değerli  şahsiyetler   bu ziyarette  bulunmuşlar. Biz de  bu arkadaşlarımıza elimizden geldiği kadar destek vermeye devam edeceğiz. Zira bu yüce heyet  bu şehre lazım!... Sizin anlayacağınız yazı başlığımızda da söylediğimiz gibi savulun Acar geliyor. Kalın sağlıcakla                   


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR