SAMSUNSPOR'A SEVGİ SELİ

SAMSUNSPOR'A SEVGİ SELİ

Samsunspor'un PTT 1.Lig'in 11'nci haftası kendi saha ve taraftarları önünde, son haftaların formda takımı Adanaspor'u konuk etti. Kardemir Karabükspor maçında maratonda 5 bin taraftarın passoliglerine konulan blokelere rağmen, diğer duyarlı taraftarlarımız Samsunspor'u yanlız bırakmama adına maratonda yerlerini aldılar. Futbolculara inanılmaz destek vererek, rakipleri karşısında onlara moral aşıladılar. Samsunspor çıktığı Adanaspor maçında 1-0 geri düşmesine rağmen, oyundan kopmayarak rakip üzerinde kurduğu baskı sonuç verdi. 

Liderlikten kopmamak adına Mehmet Çakır'ın mükemmel golleri ile kazanmasını bile Kırmızı Şimşekler, Samsun'a puan veya puanlar için gelen Adanaspor'u eli boş gönderdiler. 22 Puana erişen lider Samsunspor, aylar sonra genç Erdi'ye ilk 11'de verilen forma şansı bu futbolcuyu kamçıladı. Sert oyunu neticesinde sarı kart gören Erdi, Teknik Direktör Ümit Özat tarafından Kırmızı Kart görmemesi ve takımı 10 kişi bırakmaması adına oyundan alarak yerine Ersel'i dahil etti. Herşeye rağmen iyi yoldayız. Sakatlığı geçen ve yedek klübesinde yerini alan Taha'nın da oyuna dahil olması ile Samsuspor güç kazanmış oldu. Bu hafta milli maçlar dolayısıyla liglere verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Samsunspor, bu aranın sakat futbolcularının çok olması dolayısıyla Kırmızı Beyazlılara ilaç gibi gelecektir.


Her hafta zorlaşan PTT 1.Lig'de kimin kimi nerede yeneceği belli olmayan kaliteli lig haline döndü. Samsunspor liderliğin verdiği havayı iyi kullanarak ve taraftarın desteğini arkasına alarak Adanaspor'u kendi bunaltmayı başardı. Bundan sonra Samsunspor gerek kendi evinde gerekse deplasmanlarda diğer takımların lidere, bilenmeleri dolayısıyla zor geçeceğini tahmin ediyorum. Onun için çok çalışıp başarmak zorundayız. Zirve'de olan takımıza, ne yazikki maddi olarak şehir desteğinin olmaması kurum ve kuruluşların, Belediye Başkanlarının ön safa çıkarak katkı sağlmamalarıda bana göre düşündürücüdür. Buna rağmen ayakta dimdik duran Samsunspor, bundan sonraki müsabakalarda da iyi futbolunu sahaya yansıtarak 2 yıldır kaçırdığı Süper Lig'i bu sezon 1 veya 2'den girmeyi hedeflemektedir. 


HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR