Samsunspora parasızlık yansıdı.

Samsunspora parasızlık yansıdı.

Samsunspor PTT 1.Lig inin 5.haftasında kendi saha ve taraftarları önünde Adanaspor u konuk etti. Taraftarların ellerinde almış oldukları passoliglerin sistemde okunmaması dolayısıyla tribünlerin boş kalmasına sebep oldu. Samsunspor taraftarlarına galip gelerek bir bayram hediyesi vermek istediyse de 40 dakika sahada 10 kişi kalan rakibi karşısında ancak 1 puan alarak yetindi. Maç sonrası taraftarlarına yönetime ve teknik direktör Erhan Altına büyük bir protestosu vardı. Yönetim istifa diyerek uzun süre tempo tutarak protetesto ettiler..


Bu gelişen hadiseler karşısında acaba kim haklı? Aylardır eski futbolcu borçları ile boğuşan personeline ve futbolculara bayram öncesi 5 kuruş para ödeyemiyen yönetim ve bu şartlar altında Samsunspor sahaya çıkmış oldu. Ben futbolcularımı candan kutluyorum. Bu olumsuzluklara aldırmadan çıkıp sahaya aslanlar gibi mücadele vermeleri beni çok memnun etti. Oynan müsabaka da her takımda tempolu bir oyun sergilediler. Samsunspor kazanmayı çok istedi ama bir türlü bir gol atıp 3 puanı hanesine yazdıramadı..


İkinci yarıda 10 kişi kalan rakibini kendi sahasına hapseden kırmızı şimşekler yoğun baskı kurmasına rağmen galip gelecek golü atamayarak 1 puanla yetindi. Kısacası Samsunspor'u bu müsabakada top hiç sevmedi. Samsunspor ligin 5. haftasında takım olma yolunda büyük ilerleme kaydetti. Her geçen hafta futbolcuların form grafiği yükseliyor. Göbekler eriyor adaleler güçleniyor. Samsunspor Adanaspor karşısında her an galip gelebilecek bir oyun sergiledi ama ne yazıktır ki orta alanda Hasan, Fatih, Tuna'nın zincirleme hataları kalemizde golü görmemize sebep oldu.


Ligde kazanılan ve kaybedilen her puan çok önemli ama ondan daha önemlisi Samsunspor haftalar ilerledikçe takım olma yolunda büyük bir yol katetiyor. Bu da bana göre Samsunspor adına sevindiri olsa gerek. Bu hafta lige verilen arayı iyi değerlendirerek daha da üzerinde birşeyler koyarak yoluna devam etmesini istiyoruz. Lig uzun bir maraton, kaybetmeden alınan her puan Samsuanpor için çok önemli yani takım olma yolunda bir ekip oyunu oynaması sevindirici. Samsunspor ligin 5.haftasında bunu gerçekleştiren takım havasında görünüyor. Bana göre kendisi de kendiliğinde gelir. Şimdi Samsunspor 'da en önemli konu maddi sıkıntılar. Bunu aşamaması durumunda ya devam edecek ya da genel kurula gidicekler. Kısacası Samsunspor'da işler iyi gitmiyor. Bu şehir takımına sahip çıkmadığı müddetçe iyi de gitmeyecek. Büyükşehir Samsun'un marka olan takımı Samsunspor'u yaşatamaması bence çok acı bir gerçek. Önümüzdeki haftalara herşey belli olacak gibi görünüyor. HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR