SAMSUNSPOR ZAMANLA YARIŞIYOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele verecek olan kırmızı şimşekler geçen sezon hakem hataları ve bizim hatalarımızdan kaynaklanan durumlarda şampiyonluğu kılpayı kaçırarak bir sezon geriden başlamış oldu. 

Bu açığı kapatmak ve Samsunspor'u ileriye taşıyabilmek adına bu sezon daha bilinçli ve daha tedbirli adımlar atarak yapılan kaliteli transferlerle takımı güçlendiren Samsunspor'un büyük ortağı Yüksel Yıldırım ve Efsane Başkan İsmail Uyanık, artık bu ligde kalmak zorunda olmayacaklarının işaretini verdiler.

Ne yazıktır ki bazı menfaat düşmanları, bu birlik ve beraberliği gölgelemek ve üst düzey yöneticilerimizi her gün gündeme taşıyarak yalan yanlış haberlerle sindirme politikaları içerisinde olanları bu köşemden kınıyorum.

Bu birlik ve beraberlik asla bozulmayacaktır. Bozma gayreti içerisinde olanlar hüsrana uğrayacaklardır. Samsunsporumuzu herkes sevmek zorunda değil, inanıyorsan, bu yola baş koymuşsan, bu sevda seni ilgilendiriyorsa Samsunspor vardır. Yoksa yoktur!

Yıllardır süper lig ve birinci ligde mücadele vermiş, talihsiz bir sezonda beceriksiz ellerin iyi idare edememesinden dolayı ne yazık ki hiç aklımızın ucunda olmayan bir ligde bulmuştur kendisini Samsunspor.

Ben 50 yıllık spor yazarı olarak ne yazıktır ki bu ligi içimi bir türlü sindiremedim. Geçen sezon gittiğim deplasmanlarda, dar stadlarda, sınırlı taraftarların girebildiği yerlerde mücadele vermek zorunda kaldım.

Samsunspor'un ufku açıktır! Samsunspor, bana göre layık olduğu ligde yerini almalıdır. Şöyle bir şeyi sizlere anlatmam gerekirse; geçen sezon beyaz grupta bu sezon değişimler yaşandı. Vilayet takımları gruba dahil oldu. 

Geçen seneye göre bu sene daha zor bir grupta olduğumuzu düşünüyorum. Neden derseniz, il takımlarının ayakta durabileceğini ve taraftarlarının olacağını hesaba koyarsak bu sezon bizi zorlu bir serüven bekliyor.

Ancak şartlar ne olursa olsun, biz bu sezon kararımızı verdik. Bu ligden mutlaka taraftarlarımızın desteği ile çıkacağımızın inancını taşıyorum. Beyaz grup bu sezon, Afjet Afyonspor, Amed Sportif Faaliyetler, Bak Spor Kulübü, Gümüşhanespor, Hacettepe, Hekimoğlu Trabzon, İnegölspor, Kırklarelispor, Konya Anadolu Selçukspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pendikspor, Sancaktepe Belediyespor, Sarıyer, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu, Yeni Çorumspor, Zonguldak Kömürspor. takımlarından oluşuyor.

Bu zorlu gruptan taraftarımız, başkanımız, büyük ortağımız ile birlikte, beraberliğimizi perçinleşeyerek çıkacağız. Sosyal medyada her türlü yalan ve yanlış haberleri dikkate almayarak doğru haberciliğin peşinde koşarak, Samsunsporumuza zarar vermeden, onu yücelten haberler yaparak şampiyonluğa katkı vermeyi arzu ediyoruz. 

Bu benim düşüncemdir ama bütün Samsun'un ve taraftarların bu konuda tek yürek olduğuna inanıyorum. Bizim birlik ve beraberliğimiz daim olacaktır. Bozmak isteyenler hüsrana uğrayacaktır. Bu hassasiyetle hepinizi gönülden kutluyor ve Samsun'un simgesi ve markası olan Samsunspor'un  şampiyon olmasını umut ediyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR