SAMSUNSPOR HEDEFE KİLİTLENDİ

SAMSUNSPOR HEDEFE KİLİTLENDİ

PTT 1.Lig her hafta daha da zorlanarak devam ediyor. PTT 1.Lig'de çember daraldıkça heyecanın doruklarını yaşıyoruz. Zirveye oynayan takımların ve aralarında puan farklarının birbirine yakın olması, küme düşme mücadelesinde de alt tarafında da kıyamet kopması PTT 1.Lig'e heyecan kazandırırken Süper Lig havası yaşıyoruz. Samsunspor geçen hafta kendi saha ve taraftarları önünde oynadığı Antalyaspor karşılaşmasında Hakem Çağatay Şahan'ın 6 sarı kart ve 1'de kırmızı kart göstermesi sonucu verdiği rapora göre PFDK'ya sevk ettirdi. Şimdi gözler PFDK'dan Kırmızı Beyazlı Camia'ya verilecek cezaya çevrilirken umut ediyorum ki sadece bir ihtar alalım. 

Bu hafta sonu Cumartesi günü saat 18:30'da Elazığ'da Kırmızı Beyazlıları zorlu bir deplasman bekliyor. PTT 1.Lig'in 24'üncü haftası yine zorlu müsabakalara gebe görünüyor. PTT 1. Lig'de Süper Lig hedefi olan takımlar kümede kalacak takımlar nefes kesen bir futbol sergiliyor. Her hafta zorlaşan müsabakalar bütün takımlar üzerinde stres yaratıyor ve puanda aslanın ağzında. Samsunspor bu gelecek zorlu haftaları en iyi şekilde atlatmak adına Teknik Direktör Erhan Altın ve Yönetim tarafında takım sürekli motive edilerek çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. Teknik Direktör Altın futbolcularını tatlı bir dille uyararak geri dönüşü olmayan bir yola girildiğini belirtiyor.


Samsunspor Yönetimi başta Erkut Tutu olmak üzere durmadan dinlenmeden bütün mesaileri Samsunspor için harcıyorlar. Gerek Samsun'da ki yöneticiler ve gerekse de UEFA nezlinde çalışmalarını durmadan dinlenmeden sürdürüyorlar. Ben bu köşemden Samsunlu iş adamların kurum ve kuruşlara seslenmek istiyorum Samsunspor'un içine düşmüş olduğu maddi sıkıntıdan bir an evvel kurtulabilmesi ve Süper Lig'e çıka bilmesi için bu toprağın ekmeği yiyen sizler bu takıma lütfen destek çıkın. Her taraftarın hem Samsunlunun marka olan Samsunspor elini taşın altına koyması lazım. Samsunspor bu haftasonu Sırat köprüsünde geçmeye çalışıyor. Şayet bu köprüden kayıpsız geçerse değme Samsunspor'un keyfine...Kırmız Şimşekler güzel günler çok yakın. El birliği ederek sahada galibiyet uğruna savaşan Kırmızı Beyazlı futbolcuların arkasında durup emeklerine saygı duymamız gerektiği inanıyorum. 

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR