PLAY OFF İÇİN SAVAŞIN ASLANLARIM

PTT 1.Lig'in 24. Haftasında Samsunspor Gaziantep deplasmanında bir kader maçı daha oynayacak, 3. Haftadır üst üstte sürekli kazanarak  eski günlerine dönen takım ruhunu kazanan kırmızı şimşekler, play off’a katılmak zirveyi zorlamak adına büyük bir mücadele içerisine girecekler. Yüce taraftarların Gaziantep deplasmanında kırmızı beyazlıları yalnız bırakmayarak bu maça gerek karayolu ile gereksede hava yolu ile akın akın Gaziantepe gidecekler, ve takımlarını desteklereyerek 3 puanı hanelerine yazdıracakların’dan 90 dakika terzaruat yaparak kazanmasını sağlayacaklarının inancını taşıyorum.

Hafta içinde Samsunspor’a yardım için başta Samsun valisi İbrahim Şahin’nin önderliğinde büyük şehir belediyesi başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Samsuna bağlı 17 alt belediyelerin katılımıyla, bir zirve düzenliyerek Samsunspor’a maddi yönden katkı sağlamak adına, bir araya gelerek radikal kararlar aldılar. Borçtan bunalan Samsunspor yönetim kurulunu biraz olsun rahatlatmak ve nefes almak adına sevindirici bir gelişme olarak görüyorum. Aslında bu yeterli değil nerede bizim ilk 500’e girmiş değerli iş adamlarımız, bu konuda sizlerde bir görev düşüyor, bu takım hepimizin birlik ve beraberlik içerinde Samsunspor’a yardım ederek bu sezon mutlaka süperliğe çıkmamızı sağlayınız.

Samsunspor geçen hafta kendi saha ve taraftarları önünde karadeniz derbisinde, 1461 Trabzonu 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek taraftarlarını coşturan kırmızı şimşeklerde bu maçta orta alanın beyni Mustafa Sevgi ve forvette form’da futbolcu Kone takımda yer almamıştı, bu hafta sonu Pazar günü saat 13:30’da Gaziantep stadında taraftarı olmayan Gaziantep Belediyespor’u ilerde Ofeodu,Kone, Ekigho’dan oluşan bu forveti durdurmaya hangi takımın gücü yeter. Samsunspor gerek defansta gerekse orta sahada, forveti destekleyerek ve yüce taraftarın desteğini arkasına alarak aslanlar gibi saldırarak, sahasında rakibini boğup 3 puanı elde ederek play off’da bende varım mesajını zirveyi zorlayan takımlara göz dağı vermiş olacak. Bende Denge gazetesi spor yazarı olarak hafta içinde antrenmanları takip ederek Samsunsporlu futbolcuların gözlerinde bı ışığı tespit ettim, hepsi azimli ve hırslı bu gücü ve kuvveti ptt 1. liginde durduramaz. Bize lazım olan en güzel şey Samsunspor’un maddi konuda şehir desteğine ihtiyacımız olmasıdır.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR