Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Pes-koviç!!!

Bu hafta yazmış olduğum yazımda Sırat Köprüsü geçilmeli diye bahsetmiştim. Fakat bu takımı seyrettikten sonra değil Sırat Köprüsü, Mert Irmağı'nın Köprüsünü bile çok zor geçeriz.
Hafta içinde gazetelerde okuduğumuzda Genel Koordinatör Adnan Sezgin ile 'Sözde Taktik Ustası' Hocamız Petkoviç yaptıkları açıklamalarda 15 günlük aranın çok iyi geçtiğini, Belediye maçından güzel bir sonuçla ayrılacağımızı belirtmişlerdi, evet  dediklerini de yaptılar! Gerçekten de çok güzel bir sonuçla maçtan ayrıldılar! Şimdi bu muhteşem ikiliye sormak istiyorum: "Bu takım 15 gün boyunca ne yaptı? Sistem yok! Kondisyon yok! Saha içinde kimse yerini bilmiyor! Futbolcular arasında, haftalar geçmesine rağmen uyum yok! Siz ne iş yaparsınız, Allah aşkına size soruyorum? Bu takım böyle giderse 'paraşütsüz' küme düşer, sizleri uyarmak isterim!"
Gelelim yedek kulübesinden çıkmayan, çıkınca da kenarda ne yaptığı belli olmayan Petkoviç ile yardımcısına: "Beyler siz hangi akla hizmet ediyorsunuz? Bu soğukta Olimpiyat'a gelen taraftarlardan da mı utanmadınız? Yazık ve günah değil mi onlara? Sahaya nasıl bir sistem ve kadro ile çıkarttın takımı? Bunu bir açıklar mısın? Senin elinde Ertuğrul gibi genç yetenek varken oynadığı maçlarda da başarılı olmuşken, sen Ahmet Şahin'i hangi düşünceyle kaleye alıyor, ne diye oynatıyorsun? Bugün gördük ki Ahmet'de hiçbir şey değişmemiş. Aynı tas aynı hamam! Amacın bizleri cümle aleme rezil etmekse seni tebrik ediyorum, sonunda başardın. Umarım şimdi rahatsındır." Petkoviç Hoca sana bir şey demek istiyorum: "Azıcık vicdanın varsa istifa et! Bizleri daha fazla kanser etmeden bu şehri terket!"
Sıra geldi saha içinde hangi formayı giydiklerinin farkında olmayan futbolcularımıza. Arkadaşlar, sizlerin ne kadar yetenekli futbolcular olduğunuzu biliyoruz. Ama bir şeylerinde takım içinde ters gittiği düpedüz belli. Bu takımı bu hale sizler getirdiniz. Toparlayacak olanlar da sizlersiniz. Sizin derdiniz ney? Aklınızı başınıza alın! Kendinize gelin! Bizleri el aleme daha fazla maskara etmeyin. Çünkü bizler bu takımı buralarda, yani Süper Lig'de görmek için tam 5 yıl bekledik. Bilmem anlatabildim mi?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR