LİDER GİTTİK LİDER DÖNÜYORUZ

Lider Samsunspor ligin 19.haftasında deplasmanda Pendikspor'a konuk oldu.. Maçın ilk 20 dakikasında her iki takımda sahada kontrolü elden bırakmadılar.. 

İlerleyen dakikalarda ise ev sahibi Pendikspor, Samsunspor kalesinde pozisyonlar bulmaya başladı. Rakibin sık ataklarına karşı Samsunspor kalecisi Nurullah sakatlanma pahasına kalesini gole kapattı..

Samsunspor maçın ilk yarısında iyi futbol sergileyemese de Guido Koçer'in şık plasesi ile Pendikspor karşısında 1-0 öne geçen taraf oldu. Bu gol ilk yarınında tek golü oldu ve Kırmızı şimşekler soyunma odasına galip girdi..

Maçın ikinci yarısındada Samsunspor bir türlü beklenen futbolu sahaya yansıtamadı. Birde buna hakemin kötü yöbetimi eklenince Samsunspor taraftarlarının yüreği ağzına geldi..

Ancak Samsunspor kaliteli ayaklarının meyvelerini bu maçta fazlasıyla aldı.. Mücadelenin 80' dakikasında İbrahim Halil Çolak rakibin çıkarken ayağındam topu kaptı ve şık bir plase ile skoru 2-0 a getirdi.. 

Bu ligde her maç iyi futbol izleyemeyiz ancak her zaman Pendikspor maçında olduğı gibi şanslı olamayız..

Samsunspor, Pendikspor deplasmanına lider gitti ve lider dönüyor.. Ancak Samsun maçı atanan hakemlerin sahada pozisyonları daha iyi analiz etmeleri gerek.. 

Ertuğrul hoca gibi sakin bir insan bike hakemin kararlarıyla kulübede çileden çıkıyorsa gerçekten hakemlerde sorun var demektir.. Kazanmak güzeldir.. Bir engeli daha aştık.. Adım adım şampiyonluğa yürüyoruz.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR