KUPADA GENÇLERLE YOLA DEVAM

Sahasında Adanaspor’u 1-0 mağlup ederek çıkışını sürdüren Yılport Samsunspor, Ziraat Türkiye kupasında yine kendi sahasında Uşakspor’u konuk etti.

Teknik direktör Fuat Çapa’nın gençlere şans verdiği kupa maçında Kırmızı beyazlılar, Uşakspor karşısında ilk devreyi Polat Yaldır’ın golüyle 1-0 önde tamamladı. 

Özellikle gençlerin sahadaki istekli ve mücadeleci performansları gelecek adına herkese umut verdi.

Şimşekler maçın İkinci yarısına hızlı ve etkili başlayan taraftı.. sağlı sollu atakta rakip kalede gol arayan Samsunspor 55. Dakikada genç forvet Ali Kılıç’ın golüyle farkı iki çıkardı.

Teknik direktör Fuat Çapa‘nın gençlere şans vermesini Samsunspor’un gençleri bu karşılaşmada bence çok iyi değerlendirdi. Bunu her iki golün genç oyunculardan gelmesi ile bir kez daha anlamış olduk...

2-0’dan sonra rakibi karşısında bir çok pozisyona giren kırmızı beyazlılar Erdal Çinari ve Polat Yaldır’ın golleriyle skoru 4-0’a getirdi. Kupada gençlerden derlenen bir kadro ile sahaya çıkan Samsunspor, Uşakspor karşısında 4-0 lık skorla tur atlamasını bildi. 

Takıma moral olmak açısından bu maçı kazanmamız kritik İzmir deplasman öncesi çok önemliydi...

Artık bu maçı unutup birlikte oynayacağımız Altınordu karşılaşmasına odaklanmalıyız. Kazanmak ve galibiyet her daim önemlidir. 

Çıkışa geçen Samsunspor’un İzmir’den de galibiyetle döneceğini inancım tam.. Genç futbolcuların da kupada ritim yakalamaları lig maçlarında da boy göstereceklerine öncü olacaktır...

Haydi Samsunspor, Altınordu karşısında İlkdeki çıkışını sürdürmeye devam etmek için güzel bir skorla Samsun’a dön.. Yönetimiyle, hocasıyla, futbolcusuyla ve taraftarıyla kenetlenen bir Samsunspor’un neler yapabileceğini herkeze yavaş yavaş yeniden görmeye başlıyor.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR