KÖŞEYE SIKIŞANLARIN YENİ PLANLARI

İnsanlar köşeye sıkıştıkça çıkış yolu ararlar, aradıkları çıkış yolunda rahmani davranır iseler sonuç alırlar, yok şeytani davranırlarsa Allah belalarını verir, burunları pislikten çıkmaz dikkat ederseniz son dört, beş yıldan beri basın camiasında ve çetelerle ilgili oluşan birliktelikler rahmani olmayınca  yaptıkları tüm planlar boşa çıktı. İki yıl önce bir yerel TV kanalına çıkardıkları  adam benimle ilgili onca şeyi söylemiş, ama bir sonuç çıkmamıştı. Çünkü söylediklerinin tamamı hilafı hakikatti,  o adamı oraya çıkarmak için ona vaat edilen para, makam ve gayrimenkuller keşke ona verilseydi de adam biraz ekonomik bakımdan rahatlamış olsaydı, adama beş kuruş vermedikleri gibi, hiç bir sıkıntısı ile de ilgilenmediler,  yine biz adamlığımızın gereği adamın yüzde yüz ceza alması gereken bir mahkemede  ceza almaması için muhatapları ile uzlaştık.

            Yaşadıklarımı hatırladıkça alnımın secdeden kalkmaması gerektiğini düşünüyorum başlığı altında yazdığım köşe yazısında belirttiğim hususlar şimdi yeniden canlandırılmak için yeni planlar kuruldu. Çete bozuntuları ve saz arkadaşları şehirdeki tüm çıkar ilişkilerinin bittiğini görünce panikleyip bu kez yeni  çıkış kapısı aramaya başladılar. Çünkü tüm tezgahlarını ortaya çıkardım, elleri kolları bağlandı. Bunlardan bir kısmı siyasetçileri kullanıyordu, bir kısmı bürokratları kullanıyordu, bir kısmı ise işadamlarını söğüşlüyordu. Biz gerçek yüzlerini ortaya çıkarınca adamlar perişan oldular. Şer taifesi her zaman biri birini bulur, tabiri caizse pislik pisliği kenefte bulur. Gerek yazdığım köşe yazıları, gerekse yaptığımız haberler sonucu her şeyleri bitme noktasına gelen bu çıkar grupları bir araya gelerek yeni bir tezgah kurmaya karar verdiler.

            Peki tezgahları nedir derseniz şehirdeki tüm olumsuzlukları ele alıp üzerine gitmemiz nedeniyle tüm muslukları kapanınca adeta çılgına dönen bu şebekleler bir araya gelip öncelikle bizi  savunma  pozisyonuna düşürebilmek için ne yapılması gerektiğine karar veriyorlar. Onunla ilgili planın ilk parçası bizim Necaseti Galiza'yı çalıştığı gazeteden ayrılmış gibi gösterip onun yerine gölgelerin efendisi veya buna benzer köşeler yapıp bize saldırıp, bizi savunma pozisyonuna çekmeye çalışmak planın ilk parçası. Bu konuda ilk adım atılmış ve gerekli çalışmalar sonucu bir araya gelmesi gereken siyasette işi bitmişler, basın camiasında fosilleşmiş leş kargaları, her şeyini tüketip devletin dahi  alabilecek bir şey bulamadığı için peşini bıraktığı adam, tüm foyaları ortaya çıkan çete bozuntuları, daha önce bizimle uğraşıp sonuç alamayan bazı serseriler bir araya gelip bizi püskürtmenin  planlarını  hep birlikte imzalamışlar. Hani Allah Resulü Akabe biatlarında ashabı kiramdan sadakatlerini teyit etmek üzere Allah'ın emri doğrultusunda biat almıştı ya işte aynı onun gibi bu şebeke de biri birlerini satmamak üzere yemin etmişler. Adamlarda Allah, kitap, namaz, niyaz olmasa da şer işlerde dahi olsa sadakatin önemini bildiklerinden gereğini yapmaya çalışıyorlar.

            Bu ahmakların unuttuğu onların bir hesabı  varsa Yüce Allah'ın da bir hesabının olduğu ve hak ve doğrudan yana olanları hiç bir zaman yalnız bırakmayacağıdır. Hani kafirler Allah Resulü'ne “Ey Muhammed bizim tanrılarımızla uğraşmamak kaydı ile ne istersen sana vermeye hazırız” dediklerinde Allah Resulü “Bir elime Ay'ı, bir elime güneşi verseniz dahi hak davamdan asla vazgeçmem” buyuruyor ya bu  tezgahçıların  da unutmamaları gereken şey ne isterse yapsınlar hak ve doğrudan asla vazgeçmeyeceğim ve oyunlarına asla gelmeyeceğim. Değil Necaseti Galiza, Merdi Kıpti gibi hafif siklet insanları, dünyanın en güçlü gazetecilerini dahi getirseler asla hak davamdan vazgeçmeyeceğimi bilsinler. Onlara tavsiyem işlerini adam gibi hak ve adalet çizgisinde yapsınlar bak o zaman en ufak bir sıkıntı çekiyorlar mı?

            Bu zavallı işbirlikçi arkadaşlara tavsiyem ne yaparsa yapsınlar bu toplum herkesi tanıdı ve kimin ne olduğunu çok iyi bildiğinden beni defansa asla çekemeyecekler, ben attığım gollere devam edeceğim. Futbolu çok iyi bilmesem de eskiden  satrancı çok iyi oynardım. Sözlerimi merhum İnönü'nün Demokrat Partililere verdiği bir cevapla bitirmek istiyorum. Demokrat Parti CHP'yi bazı konularda köşeye sıkıştırmaya kalktığında İnönü “Onlar CHP gibi bir kayaya çarptılar, yel kayadan ne alırsa onlarda bizden onu alır” diyerek duruşunu gösterdiği gibi bizde bu zavallılara aynı sözü  hatırlatarak sözlerime son veriyorum. Kalın sağlıcakla.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR