İŞTE HALKIMIN DESTEĞİ, EZDİ GEÇTİ KÖSTEĞİ

İŞTE HALKIMIN DESTEĞİ,EZDİ GEÇTİ KÖSTEĞİ!!..

Bu Pazar ki köşemi, yaşamış olduğumuz alçak saldırının ardından siz değerli okurlarımızdan gelen yorumlara ayırıyorum;
Sevgili değerli Adnan Bahadır kardeşim sana ve dengeye yapılan saldırıyı esefle şiddetle kınıyorum protesto ediyorum rabbim sağlığına kavuştursun öncelikle belki de bu Samsun'da kıt sayıdaki ender kalite gazetecilerden birisin dualarım seninle Allah'a emanet ol İstanbul Ümraniye'den selamlar hürmetler sevgiler.
------------------------------------
Kınıyorum bu hain saldırıyı kıymetli Adnan abi. Çabucak sağlığına kavuşursun da Samsun'da bu tip kişileri deşifreye devam edersin. Kastamonu'dan selamlar.
-------------------------------------
Doğruyu konuşanı susturmaya çalışırlar. Adnan Bey'e yapılan bu saldırı aslında Samsun'a yapılmıştır. Samsun'da bir an önce bu saldırıyı yapan ve bu tür insanlara destek veren herkes hakkında soruşturma başlatılmalı. Samsun çetelerden kurtarılmalı. İnsanlar artık evden dışarı çıkamayacaklar mı? Üzerimizde bu tür insanların baskı kurmasına neden devlet izin verir anlamış değilim. Adnan Bey cesurca yazılar yazınca bazı kişilerin zoruna gitti, kamuoyunda isimleri ön plana çıkarılınca kendileri Adnan Bey'i bir şekilde susturmak istediler. Peki çözüm bu mu? Eğer Adnan Bey haksızsa savcılığa baş vursunlar fakat; bu insanlar haksız olduklarını bildikleri için çözümü kendilerince çözmeye çalıştılar yani her seferinde yaptıkları gibi. Peki emniyet, savcılık, yani kısacası bu şehri yöneten AK Parti İl Başkanı, o partinin mensubu olan millet vekilleri, diğer yetkililer nere de? Bence bu tür yanlışlara bir an önce dur denilmeli. Milletin artık sabrı kalmadı. Zaten AK Parti Samsun'da iyice oy kaybetmeye başladı. AK Parti'nin Samsun'da hiç bir alanda, hiç bir yatırımı yoktur. Halkın cam güvenliğini sağlayacak yaptırımları bile yok. Samsun'da asayiş sıfırdır. Samsun'da her geçen gün bu tür olaylar artmaktadır. Herkes çözüm yolunu kendisi üretmektedir. İnsanların kimseye güveni kalmadı. Adnan Bey'e geçmiş olsun diliyoruz. Umarım bir an öne iyileşir ve tekrar yazı yazmaya başlar. Bizler o olmadan Samsun hakkında ve bazı kişiler hakkında inanın bilgi bilmiyormuşuz, ama Adnan abim bize her şeyi öğretti. Temiz sandığımız insanlar nelere karışmış haberimiz yokmuş. Samsunlu artık kimin çete, kimin üç kağıtçı, kimin ihaleci, kimin yalancı, kimin devletin malını götürdüğünü Adnan bey sayesinde anladı.
---------------------------------------
Belgeselleri geçtik. Yemeğimizi yerken, yolda yürürken, yatarken ve saire her an bir şey olacak korkusuyla yaşıyoruz. Kimsenin can güvenliği yok. Kimlerden korkacağımızı da şaşırdık. Konuşurken, yazarken bile ürküyorsak artık siz takdir edin.
------------------------------------------
Sayın ADNAN BAHADIR şahsınız ve çalışanlarınıza C.C ALLAH'TAN acil şifalar diler gazetemize yapılan  saldırıyı kin ve nefret dolu yüreğimle kınıyorum ADNAN BAHADIR. ADNAN BAHADIR oldukça ben ve tüm Samsun halkı yanınızda olacaktır. Bunu sakın unutmayın doğru ve tarafsız gazeteciliğe devam kimse bizi durduramaz tekrar acil şifalar en kısa zamanda aramıza dönmeniz dileğiyle.
-------------------------------------------
Sayın Adnan Bahadır'a ve muhabir arkadaşlara yapılan saldırıyı esefle kınıyorum, acil şifalar dilerim.
-------------------------------------------
İstanbul'da elimize gazete aldığımızda Samsun'da gasp, Samsun'da uyuşturucu, Samsun'da tecavüz, Samsun'da hırsızlık, Samsun'da olay, Samsun'da kızına tecavüz… Biz bunları okuyoruz ve hep diyoruz ki Samsun kimlere kalmış. Yazıklar olsun.
-------------------------------------------Sayın Adnan Bahadır, size ve çalışanlarınıza acil şifalar dilerim. Bu olayı şiddetle KINIYORUM bu şehri eşkıyalar basmış haberimiz yok. Bu şehrin sizin gibi yürekli insanlara ihtiyacı var. Geçmiş olsun.
----------------------------------------
Öncelikle saldırıyı nefretle kınıyor, Sayın ADNAN BAHADIR Bey'e ve diğer yaralı arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunar, acil şifalar dilerim. Evet olayları ve gündemi dürüst ve tarafsız yazmanın bedeli buysa, denilecek bir şey bulamıyorum. Adalete güveniyorsak ve de güveniyoruz inşallah en kısa sürede kimin niçin yaptığı hakkında halk bilinçlendirilir, üzeri ört bas edilmez.
-------------------Adnan Bey ve çalışanlara geçmiş olsun. Samsun halkı yanınızda unutmayın. Yalancılara, dalkavuklara, hırsızlara, mafyan bozuntularına, hırsız siyasetçilere, AK Parti'nin yalamalarına, bu Samsun'u bırakmayacağız. En kısa zamanda aramızda ol Adnan abi.
-------------------------------------------
Dürüst ve çalışkan, doğru insana köstek AKP işi. Adnan Bahadır'a geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim, bu olaya bazı AKP kö......leri münferit dese de bu olay hastane ruhsatlama davası işidir.
-------------------------------------------
Yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Daha önce de gazete önünde tartışma çıkmasına rağmen orada emniyetin önlem almaması düşündürücüdür. Neden her şey olduktan sonra önlem alınır? Bunun kime faydası olur? Giden geri geri gelir mi? Özgür basını kimse susturamaz! Samsun'da kimlerin çete olduğu, bu tür işlere karıştığı halk tarafından bilinmektedir. Peki emniyet, savcılık bunu bilmiyor mu? Neden bu tür insanların halkın üzerinde korku salmasına göz yumuluyor? Devlet nerede? Samsun'da asayiş sorunu hat safhaya ulaşmıştır. Artık evden dışarıya çıkamayacağız. Adnan Bey'in bir an önce sağlığına kavuşmasını, kaldığı yerden devam etmesini bekleyeceğiz. Yazıklar olsun haklarında yazı yazılmaya başlayınca nasıl da susturmaya çalışıyorlar. Nerde demokrasi? Nerde özgürlük? Samsun'da suç oranlarında acayip şekilde artış olmaktadır, neden hala buna çözüm bulunmamaktadır anlamış değiliz. Samsun'da zaten hangi alanda icraat var ki? İktidar partisinin vekilleri de zaten kendilerinden habersizler, dolayısıyla Samsun her konuda geri kalıyor, çözümsüzlük üretiliyor. Oy verdiğimiz AK Partili yetkililere yazıklar olsun.
----------------------------------
Sayın Bahadır, geçmiş olsun. Öteki gazeteler gibi katilleri işadamı, dernek başkanı yahut esnaf veya tüccar yazmadığın için başına bunlar geldi. Bak öteki yayın yönetmenlerine hepsini gazetelerinde baş tacı! Katiller ya işadamı yada tüccar diye reklamlarını yapıyorlar reklam parası da almazlar korkularından.
-------------------------------------------
Adnan Bey'e Allahtan acil şifalar diliyorum. Ezenlerin, hak yiyenlerin, din kisvesi altında rant sağlayanların hükümet desteğiyle cukka dolduranların karşısında olduğunuz sürece binlerce insan sizin yanınızda olacaktır. En azından şimdilik dualarımız sizinle. Bu şehirde AK PARTİ teşkilatının içinde olup ta şehrin kaynaklarını sömürmeye yönelik eylemler içinde olan herkesin Allah cezasını versin. Adnan Bey yanınızdayız. Sayın valiyi, Sn Emniyet müdürünü ve Sn Savcıları göreve davet ediyorum.
-------------------------------------------
Adnan kardeşimize ve olayda yaralanan kişilere acil şifalar diliyorum. Hangi doğru mermiyle yanlış yapılabilir ki. Doğru her yerde doğrudur. Evet Adnan bahadır beyin yazdıklarının hepsini tasvip etmemiz doğru değil ama yazdıklarının %90 ninin doğru olduğu samsun halkının %90 ni bilmektedir. o yüzdendi bizi yöneten zatı muhteremler bu yazılanları es geçmişlerdir. Aslında tek suçlu burada Adnan bahadır değildir. Evet sucu vardır doğruları yazdığı için ama siz zatı muhteremiler sizin hiç mi mi sucunuz yok bunlar yazılırken bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediniz ama ne oldu sonuç bu size de dokunmuştur. Neden mi bir vali görev yapmazsa emniyet bir adamı dahi koruyamazsa savcı Adnan beyin yazdıklarını suç duyurusu olarak almazsa sonuç bu olacağı zaten bellidir. O yüzden artık yeter samsun güvenli ve güvenilir bir şehir olmazsı için ne gerekiyorsa bu saatten sonra yapınız
--------------------------------------------Zalim zulmünü yapacak, mazlum hakkını alacak orasına amenna ama bu haberi önemsiz addeden medyayı kınıyorum ben herkesten önce. Acil şifalar dilerim...
----------------------------------
Adnan Bahadır ve arkadaşlarına yapılan bu menfur saldırıyı kınıyorum. Allah'tan acil şifalar dilerim.
---------------------------------------
Her ne şartlarda olursa olsun mesleği ne olursa olsun bir insana bu tür saldırı yapanları şiddetle kınıyorum. Bu mafya adamlarına pirim verenlere yazıklar olsun.
------------------------------------------
Sayın Adnan Bey, size yapılan saldırıyı şiddetle kınar, geçmiş olsun diyorum. Sizin üç beş tane çapulcuya papuç bırakmayacağınızı, doğru bildiklerinizi yazacağınıza inanıyorum. Bizlerin yurt dışında SAMSUN'umuz dan haber almamızı sağlıyorsunuz. Size ne kadar teşekkür etsem az. Denge Gazetemi ve sizleri çok seviyorum. Size ve gazete çalışanlarına selam ve sevgilerimi gönderiyorum.
------------------------
Sizlere yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Silahlı saldırı sonucunda yaralanan arkadaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.
-------------------------------------------Sayın Adnan Bahadır, geçmiş olsun, Allahtan acil şifalar dilerim. Duamız en yakin zamanda iyi olup görevinizin başına dönmenizi diliyorum. Size yapılan bu saldırı, ne kadar haklı olduğunuzun bir göstergesidir. Bunun adı susturmaya çalışmaktır. Tekrar geçmiş olsun, saygılarımla.
-------------------------------------------Yapılan bu saldırıyı KINIYORUZ. Yaralananlara acil şifalar diliyoruz.
-------------------------------------------Samsun' da işini yapan, doğruları açıkça söyleyen gazetecilere saldırmak moda oldu! Daha öncede benim gazeteme saldırılmıştı, çünkü çocuklar, gerçekleri yazmışlardı. Yanınızdayız Adnan Bey. Basına yapılan bu saldırıları kınıyoruz.
------------------------------------------
BU SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİRENLERİ VE BUNU AZMETTİRENLERİ ŞİDDETLE KINIYORUM. NERDE BU DEVLET.NERDE SEÇİLMİŞLER SAMSUN'DA CANİCE İNSAN HAYATINA KASTEDİYOLAR. BİR TANE VEKİL BİLE GÖREMEDİK. BASIN SUSTURULMAYA ÇALIŞILIYOR. ÇÜNKÜ BAZI KİŞİLERİN KİRLİ ÇAMAŞIRLARI ORTAYA ÇIKIYOR. BASINI SUSTURMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ. TABİ SATILMIŞ BASINLAR HARİÇ. SATILMIŞLAR SESİNİ ÇIKARTMADAN BU OLAYLARA SEYİRCİ KALIYOLAR YAZIKLAR OLSUN. GÜN OLA DEVRAN DÖNE KİMSENİN ETTİĞİ YANINA KALMAZ. SEN ÇOK YAŞA SAYIN ADNAN BAHADIR. YARALI KARDEŞLERİMİZE ACİL ŞİFA DİLİYORUM. MİLLET ARTIK UYANIN BU SAMSUN NEREYE GİDİYOR. ARTIK SORGULAYIN ŞU DÖNEN DOLAPLARI. ARTIK BU GİDİŞE DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ GEÇİYOR.
-------------------------------------------Ben söyleyeyim meraklı vatandaş. Neden olacak, milletin yalakası olmayan, başı dimdik ayakta, yılmadan doğruları yazan tek gazete sahibi Sayın Bahadır'dır da ondan. Allah seni başımızdan eksik etmesin Bahadır'ım.
---------------------------------
Merak ediyorum niye diğer gazete sahiplerine değil de Adnan Bey'e üst üste saldırıda bulunuluyor.
-------------------------------------
Ne diye bilirim ki ne diyecek bir şey var. Desek de bir şey değişecek bir şey var mı kınıyorum adalete güveniyorum.
-------------------------------------------
Olayı haber alır almaz gerek hastaneye gelerek, gerek telefonla arayarak, gerekse yorumlarla doğrunun ve dürüstün yanında olduğunu gösteren tüm okurlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR