Mehmet Ali Coşkuner

Mehmet Ali Coşkuner

GENÇ BAŞKAN

1989 yılında ilk siyasi etkinliğim Samsun Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanlığı Gençlik kollarında görev alarak başladı. 

Sonrasında Gençlik Kolları Samsun İl Başkanlığı, Ankara Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığında bulundum, devamında Samsun İl Başkan Yardımcılığı, Samsun Merkez İlçe Başkanlığı, Samsun Kurucu İl Başkanlığı görevlerinde yer aldım. 

Ayrıca Belediye Başkan Danışmanlığı, Özel Kalem Müdürlüğü, Belediye Şirket Genel Müdürlüğü, Belediye Spor Kulüp Başkanlığında üstlendiğim görevlerim oldu. 

En son yapılan 31.Mart.2018 yerel seçimlerinde aktif seçimlerde yer aldım. Seçimlerde en çok dikkatimi çeken ve kendi geçmişimi hatırlatan genç bir arkadaşla tanıştım. Oktay Avcılar AK Parti İlkadım İlçe Başkanı.

Siyasete benim gibi genç yaşta gençlik kollarında başlamış, adım adım ilerlemiş ve partisinin Samsundaki en büyük ilçesine İlkadım'a İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiş, genç, aktif, eğitimli, ahlaklı, ilkeli bir genç, tanımaktan gurur arkadaş olmaktan onur duyulacak bir kişilik sahibi, hak için haktan siyaset yapan özverili fedakar net bir siyasetçi.

Parti kimliği dışında bireysel duruşu ile gönül dostluğu kuran siyaseti kişisel ikbal aracı olarak değil milli hizmet vasıtası olarak gören bir siyasetçi. Partisinin neferi bir o kadar da Samsun'un çıkar ve menfaatlerinin savunucusu. Ekip adamı, genç yaşlı her kesimle iletişim becerisi yüksek, toplum için örnek bir siyasetçi.

Parti kararına saygım var. Ama şu kadarını da söylemek istiyorum. Oktay Avcılar ve Oktay Avcılar gibi genç siyasetçilere bütün siyasi partilerin ihtiyacı var. Onlara yeni görevler vermek, önlerini açmak gerekir. Ben siyasi hayatım boyunca hep büyüklerim tarafından desteklendim. Fırsatlar verilerek önüm açıldı. Oktay Avcılar da kaybedilmemesi  gereken geleceği olan genç bir siyasetçi, sahip çıkılmalı, siyasetten uzak kalmasına izin verilmemelidir. 

Oktay Avcılar sevilen güvenilen ekibi sadece parti içinde değil toplumun her kesiminde bulunan bir siyaset insanı, ben inanıyorum gerek partisine gerekse de Samsun a kazandıracağı daha çok çalışmaları olacaktır. Tabi ki fırsat verilip, önü açılırsa...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Mehmet Ali Coşkuner Arşivi
SON YAZILAR