ÇOK ARARSIN BIRAKTIĞIN PUANLARI

ÇOK ARARSIN BIRAKTIĞIN PUANLARI

Samsunspor Süper Lig yolunda yara almaya devam ediyor. İki deplasman karşılaşmasında toplam 5 puan kaybeden Kırmızı Şimşekler bu gidişe dur demek için bundan sonraki oynayacağı müsabaklarda içerde ve dışarıda galibiyet almak zorunda. Samsunspor Yönetimi maddi sıkıntılarla boğuşurken üstüne üstün birde geçmişde Samsunspor formasında terletmiş futbolcu alacakları yüzünden başı beladan bir türlü kurtulamıyor. Kırmızı Şimşeklerin Elazığ karşısında oynadıkları etkisiz futbol taraftarların tepkisine neden olurken hepimiz üzdü. 

90 Dakika maç boyunca tehlikeli pozisyonlara giremeye gole gidek ataları sergileyememesi galip gelmeninde önünü tıkamış oldu. Maç boyunca Elazığspor kalecisi adeta tatil yaptı ve kalesinde uzaktan etkili şut görmedi.  Samsunspor forvet hattında yer alan M'Billa 4 haftadır gol bulamıyor bunun nedeni merak ediyorum. Girdiği ikili mücadelelerde gördüğüm kadarıyla kondisyon düşüklüğünde hava toplarını indiremiyor ve Kırmızı Beyazlılar deplasmanda hücum hattının yetersiz olmasından dolayı ancak kanatlardan gol bulamıyor. Lig'in zorlu ekiplerini bir bir devirip alt sıralarda ki takımlara puan kaptıran Samsunspor'a şaşırıyorum. Bana göre Samsunspor önemli gol kısırlığı çekiyor. Bence forvet hattının daha çok çalışıp rakip defansına karşı ayakta durması gerekiyor.

Takımdan 2 kişi kart cezası olunca Samsunspor'da dengeler alt üst oluyor. Bizi taraftarları maçı kaybetme korkusu sarıyor. Samsunspor 21 kişilik bir kadroya sahip bir takım 2 ortaha eksik olunca ortada ileriye yönelik top çıkaramıyoruz. Kart gören futbolcuların yerleri neden dolduramıyor.  Her geçen hafta çember daraldıkca heyecan doruk seviyesine ulaşıyor. Zirve mücadelesi veren ve kümede kalabilmek takımlar sahada adete savaşıyor. Arkadaşlar bu haftadan sonra kolay bir maç yok ve her puan aslanın ağzında al alabilirsen. Samsunspor Yönetimi ve Teknik heyet bu saatten sonra futbolcuların dikkatlerini çekerek daha fazla mücadele daha fazla savaşmalarını istemeleri gerekmez mi? Sen Süper Lig'i düşünüyorsan atak futbol oynamak zorundası! Ben bu köşemde gördüklerimi ve anladıklarımı yazıyorum. Sadecele belirttiklerim bir öneridir gerisini siz bilirsiniz.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR