ÇARŞAMBASPOR'DA GÖLCÜK HAREKATI 

3. Lig 3. Grupta mücadele veren efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor Afyon kampında ağır antremanları yaparak kondisyon kuvvet ve dayanıklılık yükleyerek hazır duruma geldiler. 

Deneyimli teknik direktor Kenan Yelek eski ve yeni transferleri birbirleriyle kaynaştırarak takım olma yolunda büyük mesafe katlettiler, bu hafta sonu deplasmanda 3. gurubun güçlü takımlarından Gölcükspora konuk oluyorlar bu deplasmanı kayıpsız bir şekilde dönmeyi hedefleyen yeşil beyazlılar yenemiyorsan'da yenilme politikası ile haraket ederek bu zorlu deplasmandan karlı dönmeyi hedefliyorlar. 

Herşeyi en iyi şekilde yerine getiren kaliteli takım kurarak şampiyonluğa oynamak isteyen yeşil beyazlar'da moraller yüksek burada bir konuyu işlemek istiyorum yıllardır yapılmayan ve düşünülmeyen store açan Çarşambaspor buradan kaliteli formalar ve her türlü mamülleri satarak kulübe gelir sağlayacaklar yeni store açılışını Çarşamba belediye başkanı Halit Doğan ve yöneticiler ve taraftarlar katıldılar. 

Açılış çok görkemli oldu ve Çokça da forma ve ürün  satılarak güzel bir iş yapılmış oldu. Bende gazetem adına Çarşambaspor'a 2020 - 2021 sezonunda başarılar dilerken bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Gölcükspor maçından'da galibiyet bekliyorum. 

HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR