ÇARŞAMBASPOR ÜZDÜ

Üçüncü lig üçüncü gurupda mücadele veren yeşil beyazlı efsane Çarşambaspor ilk yarının son karşılaşmasında kend evinde üçüncü gurubun iddalı ve güçlü takımlarından Esenler Erokspor’a 3-1 Mağlup olarak taraftarlarını üzmüş oldu..

Aslında yeşil beyazlı Çarşambaspor bana göre bu takımı yenmesi gerekiyordu zorlu bir mücadele sonucunda rakibine boyun eğerek rakibine kendi evinde kaybetmiş oldu..

Ücüncü lige bu sezon yükselen Çarşambaspor yinede iyi konumda 27 puan ile ligin beşinci sırasında ilk yarıyı tamamlamış oldu.. Çarşambaspor ücüncü gurupda iyi mücedele ederek kendisine yakışan yerde yer alması sevindirici olmuştur..

Şimdi efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor futbolculara verileçek izin sonrası bu sezon kamp yapmadan ikinci yarı hazırlıklarını kendi evinde sürdürecekler.. Futbolcular verilen izin sonrasında Çarşambaspor tesislerinde deneyimli teknikdirektör kenan yelek nezaretinde ikinci yarı için çalışmalara başlıyaçaklar..

İkinci yarıda iyi çalışarak iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyen yeşil beyazlılar 2020-2021 sezununu play-Off cizgisi içerisinde tamamlama gayretini gösterecekler.. Çarşambasporun bu sezon başarıyı yakalamasındaki en büyük etken Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın verdiği büyük katkılar ve kulüp başkanı özkan yıldırımın büyük çapaları neden olmuştur..

Burada Çarşambaspor yönetimi başda Ersin Sandıkçı olmak üzere takımın gitdiği bütün deplasmanlarda takımı yanlız bırakmıyarak takıma vermiş olduğu desdekler çok büyük kısacası çarşambaspor camiası birbirlerine kenetlenerek büyük bir cember oluşturuyorlar kısacası karınca kararınca herkez elini sakınmadan taşın altına sokarak birlik ve beraberlik oluşturuyorlar..

Bu birlik ve beraberlik ise takımı başarıya taşıyor.. Çok büyük bir ilçenin büyük takımı efsane çarşambaspor ikinci yarı için nokta transferler yaparak dahada güçlü duruma geleceğinden kuşku duymuyorum.. Çarşambaspor, Samsunspor’un genç oyuncusu Ceyhun Çepnioğlunu kiralık olarak transfer etti..

Her şeyi ile her zaman ücüncü lig üçüncü gurupda kendisini hissediren bir takım olarak başarıdan başarıya koşaçakdır.. Herşeyi ile her zaman ücüncü lig üçüncü gurupda kendisini hissediren bir takım olarak başarıdan başarıya koşaçakdır.. 

HER ŞEY ÇARŞAMBASPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR