Çarşambaspor Hedef Belli, 3. Lig

Çarşambaspor Hedef Belli, 3. Lig

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) de mücadele eden Yeşil beyazlı Çarşambaspor sezona başlamadan önce hedefini açıkladı. Şampiyon olup 3. lige çıkmak. Bu sezon Çarşambalı İş adamları Yıldırım kardeşlerin büyük katkıları ile şuana kadar öenmli transferler gerçekleştiren Çarşambaspor Bal'da rekor kırdı. Yıllardır 2.lig ve 3.liglerde mücadele veren Yeşil beyazlı Çarşambaspor bölgenin marka olmuş bir ismine sahip bir takımdır..

 

Başkanlığa 30 Ağustos'da Özkan Yıldırım'ın getirilmesiyle güçlü bir yönetim oluşturarak yola çıkan Çarşambaspor çiceği burnunda yeni Başkan ve Yönetim Kurulu ile beraber Kurum ve Kuruluşları ziyaret ederek maddi anlamda değil'de manevi anlamada destek istediler. 2014-2015 sezonuna Teknik direktör görevine getirilen Tarkan Demirhan ile yola devam eden süper transferler yaparak göz dolduran Yeşil beyazlı Çarşambaspor bir çok kulübün ılaşamadığı İzmit Kartepe'de hazırlık dönemi geçirerek Samsun'a döndüler..


A.S.K.F'nin bu sezon ilk defa düzenlediği dörtlü turnuva'da Ladikspor'a mağlup olan, Bafraspor'u mağlup eden ve Turnuvanın üçüncüsü olan Yeşil beyazlı Çarşamabaspor bu turnuvanın yararlı olduğunu ve eksiklerini iyi etüt edip takımın aksıyan yerlerine acil trasnfler yapılması gerektiğini belirttiler. Transfer konusunda harekete geçen Yeşil beyazlılar, Çekmeköyspor'un savunma oyuncusu Eyüp'ün transflerinden vazgeçerek kaleci eksiği bulunan Yeşil beyazlılar İbrahim'i kadrolarına dahil ederek transferi noktalamış oldular..


Çarşambaspor'un çiceği burnunda Başkanı Özkan Yıldırım "Biz bu işe gövdemizi koyduk. Çarşambaspor taraftarları ile birlikte ne pahasına olursa olsun 3.lige çıkmayı kafamıza koyduk. Sezon içersinde aksilikler ve olumsuzluklar olmazsa 3.lige merhaba diyeceğiz. Buna inanıyorum" ifadelerini kullandı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeşil beyazlı Çarşambaspor bu hafta sonu oynayacağı Kastamonuspor maçını kazanara sezon 3 puanla başlakam istiyorular..

 

Yaklaşık 30 yıldır takip ettiğim Çarşambaspor'u Menteşoğluy'la tavan yaptı. Yıldırım kardeşlerlede aynı başarıyı göstereceklerinden şüphe duymuyorum. Çarşambaspor'un asıl yeri Ptt 1.lig olmalı diyor ve Efsanenin geri dönmesini istiyorum.. Çarşambalı spor yazarı ve muhaberi olarak Gurur duyduğum Çarşmabaspor'u en iyi yerlerde görmek istiyorum.. Her Şey Büyük Çarşambaspor için..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR