BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ

 

BUNLARI  BİLİYOR MUYDUNUZ



Son   zamanlarda  ilgisiz bilgisiz ve bomboş bazı kişilerin birilerinin gaz vermesi sonucu  siyaset yazmaya başlamış olmaları bana farklı sahalara gitme  hevesi verdi. Nedir bu farklı sahalar derseniz örneğin  üç, beş kez evlenip  her hatuna bir çocukla bir yığın borç  yükleyip sokağa bırakmayı  düşünüyorum. Bunu neden düşünüyorum derseniz , birileri sürekli imamlığımdan dem vurduklarından. İmamların  bu konularda ne kadar becerikli olduğunu herkes bildiğine göre, ben de İmamlığın gereğini yapmanın zamanı geldiğini düşünüyorum. Örneğin Adamın Biri diye beni işaret edenler bazı konulardaki becerimi bilseler de bu konudaki becerimi bilmediklerinden sürekli olarak Avrupa Birliğine girmeye merak ettikleri  belirtiyorlar. Ama bu Avrupa Birliği o zannettiği Avrupa Birliğinde çok farklı olup, kendisine girilmek istendiğinde  girmek isteyenleri kucağına alıp, bir daha kullanılmayacak hale  getirdiğini unutmasınlar. Bu konuda  ilerleyen günlerde çok güzel haberler yapacağız.

                Bugün  önümüzdeki  günlerde   gündeme almayı düşündüğüm bazı konulardan bazı ipuçları vermek istiyorum. Zira bugüne kadar her yapacağımız haberi veya icraatı siz değerli okurlarımızla paylaştığım gibi, bundan sonra  yapacaklarımızı da sizlerle  paylaşmak istiyorum. Öncelikli olarak basın camiasındaki parazitlerin geçmiş amel defterlerini, bizimle ilgili yaptıkları şikayetlerde hangi konuları dile getirdiklerini  ve  kimlerle hangi şer ittifakları kurduklarını  sizlerle paylaşacağız. Bunun dışında kendisini akıllı zanneden bazı  siyasetçilerin perde arkasından yapmaya çalıştıklarını ve geçmişteki güzel  icraatlarını da sizlerle paylaşmaktan geriye kalmayacağız.

                Biz gazeteyi  kurduğumuz zaman  bizim gazeteci  olamayacağımızı yazan merdi kıptinin geçmişine ufak bir gözatınca karşıma çok enteresan bilgiler çıktı. Meğer bizim merdi kıpti  gençliğinde fuarda çiçek satarmış. Diyeceksiniz ki, çiçek satmak ayıp mı veya günah mı elbette değil; ama çiçekçiden gazeteci oluyor da, imamdan neden olmadığını merak ediyorum. Bir de bizim merdi kipti eşinden ayrılıp, kızı yaşındaki bayanlarla düşüp kalkmaktan çok hoşlaşırmış. Şu sıralarda da  yine kızı yaşında  bir Avukat bayanla birlikte nikahsız olarak gayrimeşru yaşadığını öğrendim. Bu konuda da önümüzdeki günlerde güzel haberlerim olacak.

Son günlerde bu yapışık ikizler çok güzel bir metod bulmuşlar, biz kiminle kavgalı isek derhal onu bulup üç beş kuruş para karşılığında bize saldırmaya başlıyorlar. Bu onların alışılagelmiş gazetecilik anlayışları ama hiç önemli değil, kamuoyu kimin ne olduğunu o kadar iyi biliyor ki anlatamam. Kimin işini adam gibi yaptığını, kimin onun bunun kıçını yaladığını herkes görüyor. İşin enteresan yanı bazı siyasetçilerin bunları adam sanıp onlara destek vermiş olmalarıdır.

Bu yapışık ikizler daha önce aleyhine verip veriştirdikleri Belediye Başkanına gidip ondan bir Kamyon gazete kağıdı almışlar karşılığında ise adamı yere göğe sığdıramıyorlar. İyi güzel de biz şimdilik sessiz kalıyor isek bu olup bitenleri veya perde akasında dönen dolapları bilmediğimizi sananlar elimizdeki binlerce sayfalık dökümanları gördüklerinde ne diyeceklerini çok merak ediyorum. Geçmişte siyasette yaşadıklarımızdan ötürü sessiz kalmayı tercih ediyor isek kimse bu iyi niyetimizi suistimal etmeye kalkmasın.     

Bizde olan bilgileri yazmaya kalksak değil günler, seneler yetmez. Hangi siyasetçinin kaç evi olduğunu, hangi siyasetçinin yükselebilmek için sporda şikeye karıştığını, hangi siyasetçi yüzünden hangi gazetecinin eşinden ayrılmak zorunda kaldığını, hangi siyasetçinin bazı holdinglerin işini takip ettiğini, bu konuda yaptığı telefon görüşmelerinden ikili ilişkilerine varıncaya dek hepsinin bizde evrakları ile birlikte olduğunu unutmasınlar.          

                Biz şayet bazı konuları irdelemiyor isek bunun tek nedeni iyi niyetimiz ve mensubu bulunduğumuz siyasi düşünceye zarar gelmesinden endişe etmemizdir ama iyi niyetin de bir sonu vardır unutmayın ki Atalarımız “Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir” ifadesini boşuna kullanmamıştır. Kalın sağlıcakla

               



Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR