Bu akşam, sizlerle paylaşmak istediklerim

Kanal S Televizyonu, şehrimizin ilk yerel TV" sidir. Başında bulunan Ali Yılmaz Bey"de yaklaşık yirmi yıldır tanıdığım bir arkadaştır, kendisi ile çok yakın dost olmasak bile karakterlerimiz benzeşir. O da, benim gibi arka planı olmayan, olduğu gibi görünen, göründüğü gibi olan bir arkadaştır. Son birkaç aydır mesleklerimiz gereği sürekli görüştüğümüzden, birbirimizi daha yakın tanıma imkânı bulduk, kendisinin beni sevip, sevmediğini bilemiyorum, ancak ben kendisini sevdim, sağ olsun benden program yapmamı istedi, bende olur dedim. Bundan sonra her Çarşamba akşamı saat 22.00"de siz değerli Samsun"lu hemşerilerimle Kanal S ekranlarında buluşacağız. Programın adını da Mahmut Erdoğan kardeşimle birlikte "DOBRA, DOBRA" olarak koymuşlar, benim için mahsuru yok, onlar bana ne reva görürse "eyvallah" der, geçerim. Demek ki, kişiliğimi tespit etmişler, programın adını ondan "DOBRA DOBRA" koymuşlar. Kendilerini mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım Allah mahcup etmesin.
Gelelim ilk programda konuşmak istediklerime; Öncelikli olarak geçirdiğimiz mahalli seçimlerle ilgili partilerin tespit ettikleri belediye başkan adaylıklarında yaşanan perde arkası olaylarından tutun da, meclis üyeliklerinde yapılan hatalara, hatta ta üç yıl önce yaşanan, ilçe ve il kongresinden bazı hesaplaşmaların perde arkasına varana kadar anlatmam gerekiyor ki, toplum neyin ne olduğunu, kimin ne yapmak istediğini anlayabilsin. Yoksa mesele birilerinin dediği gibi “ırkçılığın hâkimiyeti” falan değil.
Bu anlatacaklarımın yanı sıra, önümüzde yaşayacağımız ilçe ve il kongreleri ile ilgili yapılan hesapları da anlatacağım. Seçimi kaybeden AK Parti adayları ile görüşmek üzere şehrimize gelen Zonguldak milletvekili ve Samsun sorumlusu Polat Türkmen"in yaptığı toplantıda, kaybeden adayların dile getirdiği aksaklık ve eksikliklerin ne kadar gerçekçi olduğunu da ortaya koyacağım.
Büyükşehir Belediye Başkanı"nın beklediği oyu neden alamadığını da sohbetimizde sizlerle paylaşmayı düşünüyorum. Siyasetin olmazsa olmaz kurallarından birisi de uzlaşı ve fedakârlık olmasına rağmen, neden insanlar bir araya gelemiyor, AK Parti Genel Merkezi"nin, Samsun"la ilgili düşünceleri nelerdir, toz, duman olan siyasette önümüzdeki günler neye gebe; bunları hep birlikte konuşacağız.
Yapacağımız programın daha ziyade güncel siyasetle ilgili bir program olacağını düşünüyorum. Bunun yanında, gündemde olan önemli olayların kritiğini de yapma imkânına sahip olacağımız kanaatindeyim.
Sözlerimi fazla uzatmak istemiyorum, akşamki programda daha detaylı konuşmak temennisiyle Hoşçakalınız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR