BASİRETİMİZ BAĞLANMIŞ

Ptt 1.lig'in 20. haftasında kendi saha ve taraftarları önünde hezimet denilecek neticede bir sonuçla hüsranla 19 mayıs stadyumu terk ettik. 9 haftadır üst üste kazanamayan Kırmızı şimşekler galip gelemediği haftalar içerisinde rakip filelere sadece 2 gol atabilmiş. Vasireti bağlanmış bir takım hüviyetinde ne yaptığını bilmeyen, Sahada sağa sola koşan, gol atmayı unutmuş, inancını yitirmiş, takım ruhunu kaybetmiş bir Samsunspor vardı...


Şuandan itibaren ilk 6'nın dahi hayak olduğu bir gerçek var.. Samsun 19 mayıs stadyumunda taze bir ruh, Galibiyet inancı ile ligin dibine demir atmış Karşıyakaspor'u taraftarın desteği ile farklı yenmek için gelmiştik. İlk yarı neyse diyorum.. İkinci yarıda inanılmaz ataklar yapıp rakibi kendi sahasına kitleyen bu arada defans biloğunda açıklar veren bir Samsunspor vardı sahada.. Bu açığı iyi değerlendiren konuk ekip bitime sadece iki dakika kala Samsunspor'un hayallerini bitiren golü attı ve Kırmızı şimşekler bu şok yenilginin ardından neye uğradığımızı şaşırdık.. 


Sahada ismi olan vakat kendisi olmayan bir Kone seğrettik. Mustafa Sevgi'nin ayağında top tutması ve ezmesi.. Oğuzhan Beber'in yoktan yere penaltı yaptırması.. Samsunspor'un adeta sonunu hazırladı.. Samsunspor'un bu haftadan itibaren zirveyle yakından uzaktan ilgisi kesilmiştir.. Bundan sonra daha altlara düşmemek, Küme çizğisinin üzerinde mücadele ederek taraftarlarını tatmin etmeye çalışacak.. 


Ey kader sana sesleniyorum.. Nereden nereye geldik.. Transfer tahtasının kapalı olması.. Kadroya takfiye yapılmaması ve aynı oyuncularla mücadele etmemize rağmen takımda ne değiştide bu hallere düştük.. Yeni Teknik direktör Engin Korukır'ın sahaya sürdüğü kadroya fazla söylenecek bir laf yok.. Sadece ilave edeceğim bir şey var.. İvanov sahada neden yoktu anlamış değilim.. Taha gibi bir oyuncumuzun yokluğunda İvanov'un olmaması Samsunspor için bir kayıp değilmi ? 


Kısacası kendi saha ve taraftar avantajımızı iyi kullanamayarak kendi kaderimizi kendimiz çizmiş olduk.. Bu mağlubiyet hem taraftarları küstürmüş oldu.. Hemde Samsunspor Yönetimini zora sokmuş oldu.. Bundan sonra bu takım ne getirir ne götürür bekleyip göreceğiz.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin...!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR