BAL'DA TAKIMLAR GÜÇLENİYOR

BAL'DA TAKIMLAR GÜÇLENİYOR


Türkiye Bölgesel Amatör lig'de ilk yarı arasını Samsun takımları çok iyi değerlendirmeye çalışıyorlar.. Şampiyonlukta iddialı Termespor yılbaşı öncesi 10 günlük Antalya kampına giderek moral ve motivasyon depoladılar. Termespor Teknik direktörü Güven Gümüşdağ takımı diri tutuma adına Antalya kampını tamamlayarak kendi tesisilerimizde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Takımın akısıyan yerlerine transferde yapmayı hedeflediklerini söyledi..


Samsun takımlarından Ladikspor ise kamp için Antalya'yı seçen takımlar arasına yer aldı. Takımın aksıyan yerlerinede transfer yapan Turuncu beyazlılar çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Bafraspor ise Samsun grubunun içinde tel tel dökülen takım oldu.. Şuana kadar Bafraspor'dan Caner Çolak, Emin Uluhan, Canberk Cantur, Kazım Sayar, Murat Bilgin, Sezai Demircan, Gürcan Altuntaş, Nevzat Usta, Serhan Mustafa Özcan takımdan ayrılan futbolcular oldu.. Bu şartlar altında Kırmızı siyahlılar son aldığım habere göre ayrılan futbolcuların yerine transferler yaparak eksikliklerini tamamlayıp çalışmalarına kendi tesislerinde devam ediyorlar..


Bal'ın flaş takımlarından en büyük şampiyonluk adaylarından Yeşil Beyazlı Çarşambaspor lige verilen arada her hangi bir taraf gitmeyerek ikinci yarı hazırlıkları kendi tesislerinde sürdürüyor.. Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım ve Yıldırım kardeşler flaş transferler yaparak göz doldurdular ve tüm dikkatleri üzerlerine çektiler.. Deneyimli Tekni direktör Birol Akkaya ara vermeden çalışmalarını sürdürürken pazar günü kendi sahalarında Bafraspor ile bir hazırlık maçı yaparak hem transflerin son halini hemde takımın eksik yönlerini görme şansı bulacaklar..


Yeşil Beyazlılar, Silivrispor'dan Yunus Aydın, Adliyespor'dan Oğulcan Dinç, Ankara Şekerspor'dan Muhammet Uyar, Çayırovaspor'dan Özkan Tanı, Yabancı futbolcular Maxvel ve Atabis gibi önemli futbolcuları kadrosuna dahil ederek güçlerine güç kattılar.. Başkan Özkan Yıldırım ve Yıldırım kardeşler yaptıkları bu özverili çalışmaları ile Çarşambaspor'u ikinci yarıda içeride ve dışarıda maç kaybetmeden zirveyi zorlayacak bir takım oluşturduklarını söylediler.. Yapılan transferlerle önemli bir kimlik kazanan Yeşil Beyazlı Çarşambaspor kendi tesislerinde durmadan dinlenmeden çalışmalarını sürdürüyor..


Çarşambaspor'da gelişmeler üzerine taraftarlar büyük bir sevinç yaşayarak Çarşamba'nın taribi köprü üzerinde geçen hafta meşaleler yakara hem takımlarının kuruluş yıldönümünü hemde güzel gelişmeleri kutladılar.. Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Samsun takımlarına Gazetem adına köşe yazımdan ikinci yarıda başarılar diliyorum.. Her Şey Büyük Samsun Futbolu İçin...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR