BAL'DA SONA DOĞRU

BAL'DA SONA DOĞRU

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta mücadele veren takımlar artık Lig'in sonuna doğru yaklaştılar 2014-2015 sezonunda 5'inci gruptaki müthiş mücadelede bitimine 3 maç kala Kastamonuspor 55 puan ile Lig liderliğini sürdürürken 3'üncü lige koşar adımlarla ilerliyor.2'inci sıradaki 49 puanlı Yeni Amasyaspor ise umudunu gelecek sezona taşımaya hazırlanıyor.

TERMESPOR: Sarı Siyahlı Termespor bu sezon başarılı maçlar çıkararak iyi bir sezon yakaladılar. 41 puan ile Samsun takımları arasında rekabette düşme hattından çok uzak ligde kalmanın başarısını yaşıyorlar. Termespor'un başındaki başarılı Teknik Direktör Güven Gümüşdağ gösterdiği yüksek performans ile mütevazi kadrosu ile Termespor'u uçurarak iyi bir sezona imza atmış oldular.

LADİK BELEDİYESPOR: Kendi saha ve taraftarlarının önünde futbol oynamaya elverişli olmayan adeta patates tarlasını andıran sahada Çarşambaspor'u konuk ettiler. Olaylı ve sert geçen müsabakada Ladik Belediyespor 2-1 öndeyken hakemin maçı tatil etmesiyle 35 puanda kalan Ladik Belediyespor federasyonun vereceği kararı beklemeye başladılar.


ÇARŞAMBASPOR: Çıktığı Ladik Belediyespor deplasmanında zeminin futbol oynamaya el verişli olmayan kar altındaki saha ilgililer tarafında temizlenerek altından çamur deryası oluşan sahada bırakın futbol oynamayı ayakta bile zor durulabilecek bir durum. Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım'ın itirazlara rağmen maçı oynamakta ısrar etmeleri karşısında Yeşil Beyazlı Çarşambaspor olumsuz koşullara rağmen mücadelesini sürdürerek 1-0 önde sürdürdüğü maçı 2-1 mağlup duruma düşünce çıkan olaylar dolayısıyla maç hakem tarafından tatil edilerek son karar aşamayı beklenmeyi başladı. 33 puana sahip Çarşambaspor'un bu hafta kendi sahasında Fatsa Belediyespor'u gelecek hafta deplasmanda Yeni Amasyaspor'a konuk olacak ve kendi sahasında Ulukavakspor sahasında yapacağı karşılaşma ile sezonu tamamlamış olacak. Bu maçlar sonucunda Lig'de ki durumu belli olacak.


1930 BAFRASPOR: Kırmızı Siyahlılar bu sezon kötü başladıkları ligde 15 puan ile son sırada bulunmaları Bafra şehrini üzmüş oldu. BAL 5.Grup'ta düşen ilk takım olması nedeniyle Bafraspor'a gelecek sezon gazetem adına başarılar dilerim.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUN FUTBOL İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR