BALDA KIYAMET KOPUYOR

BALDA KIYAMET KOPUYOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele veren samsun takımları kıyasıya mücadeleleri devam ediyor. Bal Ligi 5. Grup lideri 47 puan ile Kastamonu 1976 hemen hemen şampiyonluğu kucaklamış  gibi  görünüyor. Samsun takımlarında Termespor  Lig  Fikstründe 31 puanla 3. Sırada yer alıyor. Çarşambaspor 25 puan ile Lig Fikstründe 6. Sırada yer alıyor. Ladikspor Lig Fikstründe 7. Sırada yer alıyor bu takımın 1 maç eksiği var. 1930 Bafraspor Lig Fikstründe 11 puanla 13. Sırada yer alıyor. Durum böyle olunca Samsun takımlarından 1. Sırada bulunan takım Lig’de   kalırken 2. Sırada yer alan takım ise süper amatör 2.’si ile Play-off oynayacak. Şimdi sizlere Samsun takımlarını analiz etmek istiyorum.

Termespor bal ligi 5.grupta  güzel sonuçlar elde ederek Lig Fikstründe 3. Sırada yer alarak düşme hattından uzak korkusuz olarak bundan sonraki maçlarına devam edecek. mütavazi bir kadro ile deneyimli teknik direktör Güven Gümüşdağ ile büyük başarı yakalayan sarı siyahlı Termespor başaralı sonuçlar neticesinde Samsun takımlarının başını çekmeye devam ediyor.
Çarşambaspor efsane bir takım. Geçmişte 2. Lig 3.Lig oynamış olan yeşil beyazlılar mazisinde başarılı sonuçlarla taraftarlarını coşturan bir takım olarak tanınıyor. 2014-2015 sezonunda İron Demir Şirketler grubunun takıma sahip çıkmasıyla para sıkıntısı çekmeden flaş transferler yaparak sezona başlayan yeşil-beyazlılar sezon içerisinde umduklarını bulamayarak Lig sıralamasında tehlikeli bölgede yer alıyor. Bundan sonra oynayacağı müsabakalarda içeride  ve dışarıda maç kaybetmemesi gerekiyor.

Ladikspor  2014-2015 sezonuna fırtına gibi başlayan portakallar iyi bir performans yakalayarak başarılı sonuçlar elde edip puan cetvelinde üst taraflarda yer aldı. İyi götürdüğü Bal Liginde daha sonra kötü sonuçlar elde ederek samsun grubu takımları arasında3. Sırada yer alıyor. Olumsuz hava koşullarında dolayı bir maç ertelenen dün oynanması gereken Turhalspor maçını kar nedeniyle 2. defa ertelenerek başka bir güne ertelendi. Düşme hattının üzerinde bulunan Çarşambaspor ile kıyasıya bir yarış içerisinde olan Ladikspor bundan sonraki maçlarında kazanmak zorunda.
Bafraspor geçen sezon Türkiye 3’üncü Lig’de mücadele eden aynı yıl bölgesel amatör’e düşen Kırmızı Siyahlı Bafraspor Bal Ligi’nde de barınamayarak maddi sıkıntılar dolayısıyla birçok futbolcularını elinden kaçıran kırmızı siyahlı Bafraspor geçmişi ve mazisi şanla şerefle dolu olan Bafraspor’un Bal Ligi’nden düşecek olması Bafra halkını ve taraftarlarını çok çok üzdü biz de Bafraspor’un bundan sonra iyi neticeler alarak tekrar eski günlere dönmesini bekliyoruz. Evet sevgili okurlarım sizlere Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Samsun takımlarımızı analiz ederek durumlarını masaya yatırdım. Bölgesel Amatör Lig5.grupta  mücadele bütün takımlarımıza gazetem adına başarılar dilerim.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUN FUTBOLU İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR