BAL'DA DENGELER DEĞİŞİYOR

BAL'DA DENGELER DEĞİŞİYOR

Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de (Bal) her hafta takımların aldığı sonuçlara göre muhteşem bir olaylara şahitlik yapıyoruz.Kıran kırana geçen müsabakalarda 5'inci guruptaki takımlar birbirlerini yenebilmek adına büyük mücadele sarf ediyorlar. Bir önceki yazımda belirttiğim gibi Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 5'inci gurupta Samsun temsilcileri arasında alt 2 sırayı alan takımlar otomatik süper amatöre düşüyorlar.Diğer 1'inci sıradaki takım kümede kalırken onu takip eden takım süper amatör 2'incisi ile play-off oynama hakkını elde ediyor...Durum böyle olunca takımlar arasında rekabette her hafta katlanarak artıyor.Zirve mücadelesinde Kastamonuspor bu gurupta şimdiye kadar 41 puan toplayarak hemen hemen 5'inci gurubun şampiyonluğunu elde eden takımların başına geliyor... Samsun'u Bal Lig'inde 4 takım ile teslim eden Termespor, Çarşambaspor, Ladikspor ve 1930 Bafraspor ligde kalabilmek adına büyük bir mücadele sergiliyorlar.

TERMESPOR: Kendi saha ve taraftarları önünde gurubun güclü rakiplerinde Yeşil Beyazlı Çarşambaspor'u 2-0 mağlup ederek 28 puan ile Lig fikstründe 4'üncü sıradaki yerini koruyarak düşme hattının üstünde yer alıyor.Termespor Teknik Direktörü Güven Gümüşdağ ve ekibini azimle çalışarak gösterdikleri bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum.

ÇARŞAMBASPOR: Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Yeşil Beyazlı Çarşambaspor İron Şirketler Gurubu'nun verdiği destek ile yerinde transferler yaparak 3'cü lige çıkabilmenin adına zirve yarışına başladılar ama yapılan müsabakalar sonuçunda istedği sırayı elde edemeyen Yeşil Beyazlılar bırakın şampiyon olmayı ligde kalabilmek ve tutunabilmek adına büyük bir mücadele sergiliyor...Bundan sonraki maçlarda takipçisi Ladikspor'u altta bırakarak üste çıkabilmesi için evinde ve deplasmandaki müsabakalardan puan çıkarması gerektiğine inanıyorum..Lig fikstüründe 23 puan ile 5'inci sırada yer alan Çarşambaspor kaybetmemek adına zirve mücadelesi sergiliyorlar.

LADİKSPOR: Turuncu Beyazlı Ladikspor sezona fırtına gibi başlamasına rağmen daha sonraki haftalarda başarısız sonuçlar alarak Lig fisktüründe yukarıda götürdüğü sıralamada suratle alt sıralara düşmesi dikkat çekici oldu... Geçen hafta kendi saha ve taraftarı önünde Turhalspor'la oynaması gereken müsabakayı elverişsiz hava şartları dolayısıyla ileri bir tarih ertelenmiş oldu.Lig fikstüründe bir maç eksiği ile 20 puanla 8'inci sırada yer alan ligde kalabilmek adına Çarşambaspor ile büyük bir çekişme içerisinde bulunan Turuncu Beyazlı Ladikspor bundan sonraki müsabakalara kazanma hedef ile çıkmak zorunda.

1930 BAFRASPOR: Geçen sezon 3'üncü Lig'de mücadele verirken Türkiye Bölgesel Amatörlig'e düşen Kırmızı Siyahlı 1930 Bafraspor bu  sezonda bölgesel bal 5. gurupta lig fikstüründe 11 puan ile 13'üncü sırada yer almaktadır.Tarihinde büyük mazilere ev sahibliği yapan Bafraspor bu sezonki almış olduğu başarısız sonuçlar neticesind Bal Ligi'nde tutunamaması taraftarlarını bir hayli derinden üzdü..Dileriz ki mazisi şan ve şerefle dolu olan Bafraspor'un tekrar eski günlerine dönmesini arzu ediyoruz.

HERŞEY SAMSUN FUTBOLU İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR