BAL'DA BU HAFTA KIYAMET KOPUYOR

BAL'DA BU HAFTA KIYAMET KOPUYOR

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. grupta Samsun takımlarını büyük korku sardı. Birbirlerinden kopmama adına büyük bir yarış yaşanıyor. Liderlik koltuğunda sezon başından bugüne kadar Kastamonuspor yerini kimseye kaptırmayarak 3. Lige doğru koşuyor. 2. sırada yer alan Yeni Amasyaspor bu sezondan ümidini keserek gelecek sezon hazırlıklarına şimdiden başladı. Türkiye Bölgesel Amatör (BAL) 5. grupta Samsun takımları düşmemek adına birbirleriyle yarışı her hafta ayrı bir heyecana sahne olarak sezon sonuna kadar aralarındaki bu rekabet devam edecek gibi görünüyor.

TERMESPOR: Kendi saha ve taraftarları önünde son haftaların flaş takımı Ladik Belediyespor'u konuk etti. Termespor'un önemli oyuncularının cezalı olması dolayısıyla teknik direktör Güven Gümüşdağ tecrübesini konuşturarak Ladik Belediyespor'a bu maçta tuzak kurarak 2-1 galip gelmesini başardı ve puanını 37'ye çıkararak derin bir nefes almış oldu. Düşme hattının üzerinde yer alan sarı siyahlı Termespor bundan sonraki müsabakalarda puan veya puanlar alarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.

LADİK BELEDİYESPOR: Deplasmanda Termespor'a 2-1 mağlup olarak büyük bir yara alan portakallar lig fikstüründe 35 puanda kalıp Çarşambaspor'u ensesinde hissetmeye başladı. Bu hafta kendi sahasında ve taraftarları önünde yeşil beyazlı Çarşambaspor'u konuk edecek Ladik Belediyespor olmak veya olmamak savaşı verecek. Nefesler tutuldu 5. grupta kıyamet günü olarak kabul edilen bu müsabakada Çarşambaspor 33 puana sahip. Kazandığı taktirde 36 puanla Ladik Belediyespor'un üzerinde yer alacak. Kaybettiği taktirde ise 33 puanda kalarak düşme hattında yer alacak. Ladik Belediyespor bu maçı taraftar desteğini arkasına alarak mutlaka kazanmayı hedefliyor. 

ÇARŞAMBASPOR: Efsane yeşil beyazlılar bu sezon yaptıkları harcamalara rağmen istedikleri başarıyı yakalayamamanın üzüntüsünü yaşıyorlar. Yılların tecrübeli takımı yeşil beyazlı Çarşambaspor bu hafta sonu 3000 taraftarı ile Ladik'e çıkarma yapacak. Kazanmak adına herşeyini ortaya koyacak olan yeşil beyazlıların başkanı Özkan Yıldırım futbolcularına seslenerek "Bu maçı kazanmalısınız, bu maçın primi çok yüksek, Çarşambaspor'a yakışır bir futbol oynamanızı istiyorum." dedi. Yeşil beyazlılar şimdiden Ladik Belediyespor hazırlıklarına durmadan, dinlenmeden çalışmalarını sürdürüyorlar. Yazımın başında söylediğim gibi bu hafta BAL 5. grupta kıyamet haftası olarak görüyorum.

1930 BAFRASPOR: Efsane Bafraspor hiç de ismine yakışır bir yerde değil. Geçmişte mazisi şan ve şerefle dolu olan, uzun yıllar 3. Lig'de oynamış kırmızı siyahlıların bu sezon yüzleri gülmedi. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. gruptan küme düşerek Samsun Süper Amatör Liginde oynama hakkını elde etti. Bundan dolayı takımı gençleştiren kırmızı siyahlılar gelecek sezonun hazırlıklarına başlamış oldular. Genç ve dinamik kadroya sahip olan Bafraspor'u kutluyorum. Koşan ve savaşan gençlere sahip olduğu için. Bafraspor'a tekrar eski şanlı mazisine dönmek dileğiyle başarılar dilerim.
HERŞEY BÜYÜK SAMSUN FUTBOLU İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR