AYNI SENARYO

AYNI SENARYO

PES ARTIK!... Samsunspor'un üzerine oynanan oyunlar ve yazılan senaryolar bir türlü bitmek ve tükenmek bilmiyor, verilen cezalar neye dayanarak ve kimler tarafından sizlere iletildide Samsunspor'a seyircisiz oynama cezası veriyorsunuz. Biz bu filmi seyretmiştik! Geçen sezonda aynı senaryo yazılıp çizildi. Samsunspor Süper Lig'in kapısına geldiğinde yine aynı senaryoyu ortaya atarak Samsunspor taraftarlarını İstanbul Kadıköy Rüştü Saraçoğlu Stadı'nın Caddelerinde ve stadyumda polislere stadı boşaltıran sizler değilmisiniz? Taraftarlara yasak koyarak sadece Samsunlu bayanlara maça girebilir denilerek sizler almadınızmı ve stadın 4 köşesinede Mersin İdmanyurdu taraftarlarını doldurup Samsunspor sevdalası bayanlarımıza ve çocuklarımıza küfür ettiren sizler değilmisiniz?

TFF bunu hep yapıyor ve Samsunspor'u Süper Lig'den ediyor. Ne yazıkki içimizden kanayan yara daha kurumadan TFF 2'inci bombayı patlarak Samsunspor'un çıkışını engellemek adına seyircisiz oynama cezası veriyorsunuz. Ne yaptık bu cezayı hak ettik. Taraftarımız adam gibi maçı seyredip olay ve taşkınlık yapmak gibi birşey söz konusu dahi olmadı. Galip gelen futbolcularını tribüne çağırarak alkışlamaktan başka suçları ne? Arkadaş bu ne pehriz bu ne lahana turşusu.. Yazıktır Yazık.. Bir takımın kaderi ile böylesine oynanmaz. Artık çekin ellerinizi Samsunspor'un üzerinden... Engellemeyin yükselişini çıkışını Kırmızı Beyazlı camianın. Samsunspor Türkiye'nin göz bebeği bir takım ve Süper Lig'e yakışacak bir takım, verdiğiniz bu ceza ile vicdanlarını yargıladınız mı?

Bu konuda fazla birşey söylemek istemiyorum. Sadece içim yanıyor. Spor yazarlığı yaptığım ve 35 yıldır takip ettiğim bu güzide takımımıza kıymayın arkadaşlar. Sizin verdiğiniz cezalarının üstesinden geleceğiz.Biz Samsunspor olarak Albimo Alanyaspor'u Alla'ın izniyle seyircisizde yenecek güce sahibiz. Yaptığınız sizlere kalır bu camia yükselmeye ve büyümeye devam edecektir. Biz galip gelince sizler utanacaksınız.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR