YENİ SEZON YENİ HEYECAN

Samsunspor yeni sezona iyi başlamak ve hata yapmamak için işi sıkı tutuyor.. Kırmızı şimşekler bu doğrultuda Bolu’daki Kaya Green Park otelde başlayan 28 kişilik kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Nurullah Aslan, Furkan Köse, Ahmet Altın, Erkam Reşmen, Yalçın Kılınç, Ercan Yazıcı, Recep Burak Yılmaz, Veli Çetin, Caner Arıcı, Ramazan Çevik, Ferhat Çulcuoğlu, Gökhan Alsan, Muhsin Yıldırım, Oğuz Gürbulak, İlyas Kubilay Yavuz, Guido Koçer, Burak Çalık, Bahattin Köse, Ahmethan Köse, Enes İslam İlkin ile Altyapıdan Ali Taha Demir, Necmican Cebeci, Yaşar Miralp Arslan, Batuhan Kazancı, Ceyhun Osman Hidayet Çepnioğlu, Reşit Akbulut, Yunus Emre Çift ve Özcan Delibaş.

Samsunspor işi sağlama alıyor.. Hatayspor ve Erzurumsporun şampiyon olarak süper lige çıktığı bu sezonun ne kadar zorlu geçtiğiniz hepimiz çok iyi biliyoruz.. Bu nedenle Samsunspor yeni sezona süper bir başlanğıç yapmalı ve daha ilk haftalardan rakiplerine göz dağı vermesi gerek.. Benim gibi tüm Samsunspor taraftarlarıda bomba etkisi yaratacak transferleri merak ediyor. Bu merakımızıda en kısa zamanda sona erecek.. Biraz daha dişimizi sıkıp bekleyelim.. Her şey gerçekten çok güzel olacak..


Yeşil-beyazlı efsane çarşambaspor'a da deyinmeden olmaz hani.. Efsane çarşambaspor, ilk transferini başarılı orta saha oyuncusu Oğuzhan Yıldırım ve 1991 doğumlu Yılport Samsunspor’da da bir dönem futbol oynayan stoper Aykut Topal’ı renklerine bağlayarak gerçekleştirdi. Her iki futbolcuda kaliteleri ve tecrübeleri ile yeni sezonda arşambasrpora önemli katkı sağlayacaklardır..

Hem Samsunspordan hem çarşambaspordan bu sezon şampiynluklar bekliyorum.. İki takımında Samsunu en iyi şekilde temsil edeceklerinden şüphem yok.. 2019-2020 sezonunda yaşadığımı şampiyonluk coşkusunu yeni sezonda da yaşamak dileğiyle.. Yeni sezon demek yeni heyecanlar demek.. Futboldan uzak kaldığımız şu 4 aylık dilimde bende sizler gibi futbolu gerçekten çok özledim.. 

HER ŞEY SAMSUN FUTBOLU İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR