YENİ SAMSUNSPOR GELİYOR

PTT 1. Lig 'in güçlü ekiplerinden geçen sezon Süper Lig'i final karşılaşmasında kaçıran kırmızı şimşekler 2014-2015 sezonu hazırlıklarını Erzurum'da yaptığı 14 günlük kamp süresince zımba gibi bir hazırlık dönemi geçirerek Samsun'a döndüler. Erzurum'daki kamp süresince 5 hazırlık maçı oynayarak göz dolduran, eksikliklerini gideren kırmızı beyazlı Samsunspor ayrıca Erzurum Cup kupasında ikinci olma başarısını göstererek beğeni toplamış oldular...

14 günlük Erzurum kampının Samsun altyapısındaki gençleri kazanması  taktire şayan görülmüştür.Samsunspor'un sergilemiş olduğu perfomans beğeni kazanmıştır. Samsunspor transferde hız keserek Ganalı Stoper Joseph Attamah'ın transferinin fiyatının pahalı gelmesi sebebiyle bu transfer askıya alınarak vazgeçilmiştir. Samsunspor Erzurum'dan döner dönmez futbolculara verilecek izin sonrası Nuri Asan Tesislerinde tekrar toplanılarak sezonun ilk maçı olan Giresunspor maçına kadar çalışmalar samsunda sürdürülecektir. 23 Ağustos 2014 Cumartesi gecesi  Samsunspor'un eski futbolcusu Celil Sağır'ın jübilesi yapılacaktır. Yapılacak bu jübileye Türkiye Süper Lig'te mücadele vermiş olan şöhretli futbolcular bir araya gelecekler..

Uzun yıllar Samsunspor formasını başarılı bir şekilde taşıyan Celil Sağır,ayrıca milli formayı da taşımıştır. 23 Ağustos gecesi Samsun 19 Mayıs Stadı'nda bir şölen yaşanacaktır. Ayrıca o gece Samsunda uzun yıllar başarılı bir şekilde hakemlik görevini yürüten Ali Gürler 'de Celil'in jubila maçını yöneterek hakemliğe veda edecektir..

Yine aynı gece Samsunspor son hazırlık maçını kardeş takım Orduspor'la oynayarak 2014-2015 sezonuna merhaba demiş olacak. Geçen sezon finale kadar yükselme başarısı gösteren kırmızı şimşekler bu sezonda aynı başarıyı yakalayabilecek mi? Kısıtlı maddi imkansızlıklarla mücadele veren Samsunspor  yönetimi kurtuluşun Süper lig olduğunu söyleyerek adres vermiş oldular.Taraftarlar yeni Samsunspor'u izleyebilmek için sabırsızlanmaya başladılar bile.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR