URFA’NIN ETRAFI DUMANLI DAĞLAR

 URFA’NIN ETRAFI DUMANLI DAĞLAR
 
  Samsunspor kritik Şanlıurfaspor  deplasmanında  Süper Lig iddiasını devam ettirebilmesi için mutlak kazanmak zorunda. Milli maç dolayısıyla liglere verilen arayı çok iyi değerlendiren kırmızı şimşeklerde moraller üst düzeyde.
   Geçen hafta sonu Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsunspor’u ziyaret etmiş Başkan Tutu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Futbolcularla birebir ilgilenerek sizi artık Süper ligde görmek istiyorum. Bu söz Samsunspor için bir doping olmuştur.  Samsunspor ile ilgili üzerime ne düşerse yapmayı taahhüt eden Bakan Kılıç yeni stada Süper lige yakışır dedi.
  Yapılan antreman  ve çift kalelerde futbolcuların her biri hırs küpü görünümünde olup mücadeleci ve savaşkan olmaları teknik heyetin yüzünü güldürmüş oldu.
 Yazımın başında söylediğim gibi Urfa’nın etrafı dumanlı dağlar; Samsunspor bu dumanlı dağları aşarak 4 gün önce bu şehre giderek çalışmalarını orda sürdürerek Urfa’nın havasına alışmaya çalışacaklar ve kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacaklar. Hani Urfa’nın meşhur sıra geceleri eğlenceleri ve türküleri dünyaca çok meşhur olup dinleyenlere keyif vermektedir.
  Şanlıurfaspor’da Süper Lig inadını devam ettirebilmek adına bu maça fazlasıyla asılacağı bellidir. Puan olarak iki takım arasındaki farkın çok yakın olması kazanan takımı daha üst sıralara taşıyacağı aşikardır. Onun içindir ki bu maç hiç hafife alınmayacak bir müsabaka olması apaçık ortadadır. Samsunspor kazanmak adına defansını sıkı tutup orta saha destekleri alarak ileride Ofoedu ve mbilla ile hücumda etkin olarak gol arayıp bütün hünerlerini sergileyerek 3 puanı alan taraf olacaktır.
  Samsunsupor Teknik Direktörü Erhan Altın Şanlı Urfa maçı Samsunspor için bir dönüm noktasıdır. Şartlar ne olursa olsun Bu maçı kazanmak zorundayız. Futbolcularıma güveniyorum ifadesinde bulanarak rakibinin zaaflarından istifade ederek galip gelerek Süper Lig iddiamızı sürdüreceğiz.
  Samsunpor geçen sezon kaçırdığı Süper Lig sevdasına bu sezon yakalayarak taraftarları ve Samsun halkı adına büyük işler başarmış olacaklardır.
   HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR