Taraftar mutsuz

Taraftar mutsuz

Samsunspor'un yeni sezon hazırlıkları yoğun tempoda devam ediyor. Erzurum'un Palandöken İlçesi'nde lige bilenen kırmızı beyazlı ekip, şu ana kadar oynadığı iki hazırlık maçında yenilgi yüzü görmedi. Azeri takımı Araz ve PTT Birinci Lig takımlarından Alanyaspor'a 2-1'lik skorlarla mağlup eden Samsunspor, aynı başarıyı transferde şu ana kadar atabilmiş değil.

 

Adanaspor'dan  Ali Zorlu, Galatasaray'dan Serdar Eylik'i renklerine katan kırmızı beyazlı ekip, son olarak Fenerbahçe'nin Bucaspor'da oynayan kiralık oyuncusu Recep Niyaz'ı transfer etti etmesine de taraftarlarını memnun edemedi. Recep Niyaz'ın dışındaki iki oyuncu takımlarında çok fazla süre alamamışlar. Yani maç eksikleri bulunuyor. Samsunspor taraftarı da haklı olarak yönetim kurulundan flaş transfer bekliyor. Yaşadığı büyük ekonomik krize rağmen yönetim kurulu, üç oyuncuyla anlaşarak aslında büyük bir başarıya da imza atmış oldu. Geçtiğimiz aylarda yapılan kongrede yaşananları hepimiz biliyoruz. Bu konuda çok fazla konuşupta işi bulandırmak istemiyorum. Ama taraftar, bu sezon takımlarından en kötü şartta ilk iki den Süper Lig'e çıkmasını bekliyor.


 
Yönetimde zaten her açıklamasında bunu telaffüs edip duruyor. Yani hedeflerini Süper Lig olarak belirlediklerini açık bir dille ifade ediyorlar. Şimdi ligin başlamasına çok kısa bir süre kaldığını da göz önünde bulundurursak transferin en kısa sürede sonlandırılması gerekiyor ki; gelecek oyuncunun da takımına uyum sürecini rahat geçirme şansı olsun. Şöyle bir toparlamak gerekirse Samsunspor'un genel durumu pekte iç açıcı değil. Zira rakiplerimizin son dönem transferlerini gördükten sonra... Haa şunu da unutmamak lazım bu ligde isim oynamıyor. Takım olmayı başaran taraftarıyla kenetlenen takım mutlu sona ulaşıyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR