ŞİMDİ TEK YÜREK OLMA ZAMANI

Ptt 1.lig'in 20. haftasında kendi saha ve taraftarları önünde Sezonun ikinci döneminde önemli transferler yapan ve takımın başında yetenekli Teknik direktör Yusuf Şimşekli Karşıyaka Samsun’a iddialı geliyor.. Buna rağmen 8 haftadır kazanamayan ve sadece 1 gol atan, Sezon başının ilk 8 haftalık lideri Kırmızı beyazlı Samsunspor tek yürek olarak bu maça kitlendi.. 

Olmak veya olmamak mücadelesi şeklinde geçecek zorlu 90 dakikada Samsunspor yeni Teknik direktörü Engin Korukır ile birlikte ilk maçını kazanmak için sahaya çıkacak. Kırmızı beyazlı Ekibi takip eden Spor yazarı olarak bu hafta içerisinde Nuri Asan Tesislerinde Samsunspor’u takip etme imkanım oldu. Yeni hocamızla sohbet imkanı buldum.. Tecrübesini ortaya koyarak bana,

“Kimse karamsar olmasın. Ben buraya ve bu görevi kabul edip gelirken Samsunspor’u iyi yerlere taşımak adına takımın başına geçtim. Samsunspor köklü bir camia. Kimse karamsarlık yaşamasın bu takım şartlar ne olursa olsun ilk 6’nın içinde olacağını sizlere rahat bir şekilde söyleye bilirim. Samsunspor’u şahlandırmak ve uçurmak için bu göreve talip oldum.” Dedi. 

Bende tecrübeli hocama katılıyorum. Antrenmanlarını takip ettiğim Samsunspor’da oyuncuların sahadaki azim ve hırs dolu mücadelelelerinden Karşıyaka maçı öncesi umutlandım. Umarım Pazar günü saat 18.30’da Samsun ve Samsunspor 19 Mayıs stadyumunda tek yürek olup kenetlenir ve 90 dakika sonunda kazanan biz oluruz. Herkesi bu hayati derecede önem taşıyan maça davet ediyorum. Her Şey Büyük Samsunspor İçin !!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR