SAMSUN'U SÜPER LİG HEYECANI SARDI!

SAMSUN'U SÜPER LİG HEYECANI SARDI!

Samsunspor Play-Off ilk ayağında Albimo Alanyaspor'a kend evinde gol yağdırdı. Kırmızı Beyazlılar rövanşı yine farklı kazandılar. Alanya'da havanın çok sıcak olmasına rağmen futbolcularımız Süper Lig hesapları yaptıkları için Albimo Alanyaspor karşısında muhteşem bir performans gösterdiler. Samsun'dan giden taraftarların desteğinide arkasına alan Kırmızı Beyazlılar rakibi karşısında defansta etten duvar ördüler. Kalede devleşen Soner Şahin, Albimo Alanyaspor'a geçit vermedi. Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın muhteşem bir oyun planı düzenlenmiş. Alanya'da havanın çok sıcak olmasında dolayı futbolcuların performansları buna bağlı olarak düşecekti. Teknik patron Altın 3 değişikliği aynı anda yaparak takımı bir anda ateşledi ve istediğini aldı. Kırmızı Beyazlıların 19 yaşındaki genç oyuncusu Alperen bu karşılaşmada golün tadına baktı. İleride çok muhteşem bir futbolcu olacağını bu performansı ile ispatlamış oldu. Akıl dolu attığı gol takdire şayandı. Samsunspor Yönetimi başta Erkurt Tutu olmak üzerek Teknik Direktör Erhan Altın isteği üzerine Karşıyaka'dan renklerimize bağladığımız Ofoedu attığı gollere takımı sırtlayıp Süper Lig'e taşıyor.


İlkyarıda rölantide başlayan Kırmızı Beyazlılar kontra atak oynamak istedi ve başardı da. Kırmızı Beyazlı Teknik Direktör Altın uyguladığı plan doğrultusunda müsabakanın ipini elinde tutarak bu karşılaşmanın ilk yarısında muhteşem bir oyun örneği sergiledi. Tabi ki Kırmızı Beyazlıların tecrübeli defans oyuncuları ve orta saha oyuncular müsabakanın ilkyarısına hızlı başlayan Albimo Alanyaspor'u durdurmayı başardı. Kırmızı Beyazlılar karşılaşmanın  kontra ataklar ile gol aradı ve rakibe aman vermedi ilkyarıda 0-0 bitti.


İkinci yarıya hızlı başlayan Kırmızı Şimşek istediği golü Ofoedu ile buldu. Samsunspor attığı bu golden sonra Albimo Alanyaspor'un umutlarını yıktı. Teknik Direktör Altın oyunun bu aşamaların da finali düşenerek M'Billa, Ofoedu, Mustafa Sevgi'yi oyundan alarak sahaya Eren Tozlu, Recep Niyaz ve Alperen oyuna dahil oldu. Kırmızı Beyazlılar taze kanla yıpranmış olan Albimo Alanyaspor defansını dağıttı. Oyuna giren Eren Tozlu savunmanın arkasına sarkarak topu kontrolü altına alıp kaleciye çalım atarak takımının ve kendisinin Kırmızı Beyazlı formayla 2'inci golünü kaydetti. Samsunspor'un hızlı oyuncularında Recep Niyaz sol kanattan muhteşem bir depar atarak rakibi oyundan düşürüp kaleciyle karşı karşıya gelince muhteşem bir plase ile 3'üncü golü kaydetti. Takımın genç oyuncusu gelecek vaad eden Alperen son sözü söyleyen isim oldu. Kaleci Haydar'ın üstünde topu aşırarak boş kaleye topu yuvarladı. Sezonun başarılı kalecilerinden Haydar Baş'a iki karşılaşmada toplam 9 golü kalesinde gördü ve 10 maçta yemediği golü 2 maçta yedi. Maçı Samsunspor 4-0 kazandı. Samsunspor, Alanya'dan İstanbul'a geçerek finale hazırlanacak. Kırmızı Beyazlılar diğer Akdeniz takımı olan Antalyaspor ile karşılaşacak. 


HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR